Home Video Games 'Resident Evil 2' Remake Nampa Trailer E3 lan Tanggal Rilis!

'Resident Evil 2' Remake Nampa Trailer E3 lan Tanggal Rilis!

by Eric Panico

Playstation E3 konferensi mung ngumumake remake sing ditunggu-tunggu kanggo klasik horor klasik legendaris taun 1998 Resident Evil 2! Taun wingi Resident Evil 7 bali menyang asale franchisee sing nggegirisi, sawise game kasebut mengko uga gumantung banget karo aksi lan acara cepet. Saiki Capcom nggawa kita bali menyang wiwitan wabah.

Resident Evil 2 minangka conto klasik saka gameplay sing hebat kanggo atmosfer, lan salah sawijining game paling apik ing seri kasebut. Sing pertama Resident Evil nampa remaster HD sing sukses banget ing taun 2002, lan para penggemar kepengin weruh wiwit kapan Resident Evil 2 bakal nampa perawatan sing padha.

Ya, ngenteni pungkasane rampung.

Cuplikan kasebut mbukak saka perspektif penasaran nalika nyusup ing rak-rak panyimpenan, lan nyekseni petugas polisi dadi konfrontasi karo tersangka sing ora katon. Minangka rak sing ditemokake ing tips, mula kita nyekseni kedadeyan kasebut liwat mripat mouse (saiki remuk). Petugas kasebut katon, amarga siwel nyelehake untu menyang gulu polisi sing nyuwek potongan daging raksasa.

Tembakan ditembak, lan zombie kasebut tiba tanpa urip (kayane mati tenan) ing lemah nalika bocah anyar Leon Kennedy katon ngadeg gonjang-ganjing ing lawang lawang karo ngrokok. Cuplikan kasebut banjur nggegirisi grunge, jeritan, lan saraf getih.

Capcom ngganggu teror nganti 11 amarga nada cuplike katon luwih peteng lan kuat (padha karo uripe Ala Resident 7). Uga ndeleng Claire Redfield sing ulet nggawe dheweke bali kanthi sukses.

Raccoon City durung nate diwujudake kanthi nggumunake nalika kita nyuda dalan-dalan sing udan lan udan, menyang interior sing nggegirisi getih. Cuplikan kasebut nduweni cahya dinamis, medeni, lan visual sing suram banget, kanthi model karakter sing luar biasa. Mobil mabur, nir nubruk ing saben pojokan, lan kita uga ndeleng sawetara nistha sing nggegirisi ngipi elek. Zombi, lan Jilat, lan Tiran ... oh.

Gamespot laporan siaran pers negesake manawa gameplay wis diganti maneh Resident Evil 7's POV wong kaping pisanan kanggo pundhak wong katelu. Nanging, urutane critane game kasebut kanthi wicaksana tetep fokus kanggo nggegirisi tinimbang tumindak cepet. Zombie uga dilaporake njupuk "karusakan sing bisa dideleng langsung" kanthi nyata.

Kanthi matur nuwun sanget, para penggemar ora usah ngenteni suwe banget kanggo mlaku-mlaku maneh ing dalan zombie Kota Raccoon. Cuplikan kasebut bakal dikonfirmasi tanggal rilis tanggal 25 Januarith, 2019. Pre-order saiki kasedhiya kanggo tuku game ing Playstation 4, Xbox One, lan PC.

Siji sing pasti ... tumindak swara mesthi wis apik.

Priksa trailer ing kene:

Apa sing sampeyan pikirake babagan trailer?! Apa sampeyan seneng bali menyang Raccoon City? Kirimake pikirane ing komentar!

Related Posts

Translate »