Home Warta Hiburan Ngeri 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' lagi Dirating-R

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' lagi Dirating-R

Wektu Zombi Gory!

by Trey Hilburn III
441 views
Resident Evil

Ya, kabar apik isih anyar Resident Evil kamp film. Ndhuwur kabeh foto sing apik tenan lan akurat sing wis dikirim saka ramuan ijo menyang senjata lan lokasi, iki Resident Evil wis mikir ing game nalika main game. Saiki wara-wara yen Sugeng rawuh ing Raccoon City lagi dirating R kanggo basa, goreh lan kekerasan sing kuat ing saindenging jagad. Iki mangkat saka film Paul WS Anderson lan Milla Jovovich sing pancen mandhiri adhedhasar game kasebut.

Sinopsis kanggo Ala Residen: Sugeng Rawuh ing Kota Raccoon kaya ngene:

Sawise dadi omah saka perusahaan farmasi raksasa Umbrella Corporation, Kota Raccoon saiki dadi kutha Midwestern sing sekarat. Exodo perusahaan kasebut nilar kutha dadi ara-ara samun ... kanthi gawean ala ing sangisore permukaan. Nalika duraka kasebut diluncurake, warga kutha bakal selawase… diganti… lan saklompok cilik sing slamet kudu kerja bareng kanggo nemokake bebener ing mburi Payung lan ngrampungake ing wayah wengi.

Film iki duwe dhaptar gedhe banget kayata Ks Scodelario kaya Claire Redfield, Robbie Amell minangka Chris Redfield, Avan Jogia dadi Leon S. Kennedy, Hana John-Kamen dadi Jill Valentine, Tom Hopper dadi Albert Wesker, Donal Logue minangka Kepala Brian Irons, Lily Gao minangka Ada Wong, Nathan Dale dadi Brad Vickers, lan Marina Mazepa dadi Lisa Trevor.

Ala Residen: Sugeng Rawuh ing Kota Raccoon tekan 24 November.

Apa sampeyan seneng babagan arahan Johannes Roberts? Resident Evil? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Translate »