Home Warta Hiburan Ngeri Mambu Getih lan Wedi ing Lilin Residen Ala 7 4D Anyar

Mambu Getih lan Wedi ing Lilin Residen Ala 7 4D Anyar

by admin
1,035 views
lilin ala penduduk

Ditulis dening Shannon McGrew

Umume penggemar horor wis kenal karo "Ala penduduk" franchise, kepiye carane ora bisa dadi?

Alam semesta kasebut dadi pokok ing genre horor wiwit game video kasebut diwiwiti ing taun 1996 lan film kasebut ing taun 2002. Kanthi antisipasi game paling anyar,"Resident Evil 7: Biohazard", sing nggawa para pamirsa menyang dununge hiburan 4D tanggal 24 Januari, salah sawijining perusahaan pengin nambah sensasi sampeyan luwih akeh.

Merekoid merchandiser Geek bakal ngeculake a "Ala Resident 7: Getih, Kringet, lan Wedi Lilin 4D VR" ing pahargyan cicilan paling anyar.

Yen sakbenere nang Resident Evil ora cukup, para pencipta votive getih wis ngrancang kanthi cara kanggo nggabungake rasa mambu, menehi pengalaman sing luwih apik, ngluwihi kacamata.

Aku ora yakin manawa iku apik, nanging aku kudu ngakoni yen aku dadi penasaran. Desainer negesake manawa bau bakal ngelingake "kayu lawas, kulit, lan uga sawetara getih ..." sing minangka langkah ing ndhuwur ambune mayit sing wis bosok.

Minangka kanggo aroma sing isih suwe? Lilin dirancang kira-kira 18-20 jam lan duwe rega $ 18.99 sing ora kakehan nalika njupuk lilin sing berkualitas - sanajan umure pati, karusakan, lan mayit.

liwat Merchoid

Kayane lilin durung didol ing situs web, nanging aku rumangsa yen ditambahake, bakal payu, mula priksa manawa sampeyan terus mriksa maneh ing Merchoid.

Iki minangka barang sing kudu diduweni, luwih-luwih yen sampeyan pengin nggabungake karo pengalaman game nalika main "Resident Evil 7: Biohazard".

Kanggo aku, aku seneng ndeleng lilin sing dirancang sawise film lan karakter horor favorit lan aku ngarep-arep terus nglumpukake koleksi lilin kebak horor dhewe. Pancen dadi pamula obrolan sing apik.

nganyari: Lilin wis entek ing Merchoid, nanging isih kasedhiya liwat Numskull.

Translate »