Home Warta Hiburan Ngeri 'Revelations of' Becka Paulson 'dening Stephen King Kepala menyang CW

'Revelations of' Becka Paulson 'dening Stephen King Kepala menyang CW

by Waylon Yordania
976 views
Revelations

CW wis milih hak adaptasi kanggo Stephen King iku crita cekak “Revelations of 'Becka Paulson” under the working title Revelations miturut Deadline.

Sawise sengaja nembak otak nganggo pistol pucuk, Pollyanna-ish Becca Paulson direkrut dening Yesus sing dadi "wong pilihan" kanggo mungkasi kiamat. Kanggo nylametake jagad, Becca kudu mbuktekake manawa planet Bumi sing mundur banget bisa ditebus - diwiwiti saka kutha asale ing tengah-tengah.

Maisie Culver (Man Paling Standing) disetel kanggo nulis seri adhedhasar crita King, lan Katie Lovejoy bakal dadi produser eksekutif.

Crita kasebut asale diterbitake ing sawijining terbitan Rolling Stone bali ing taun 1984 lan digunakake minangka bahan sumber kanggo episode taun 1990an Watesan njaba (gambar ing ndhuwur). Episode kasebut dibintangi Catherine O'Hara (Schitt's Creek), John Diehl (Stargate), lan Steven Weber (Shining The seri mini). Weber uga ngarahake episode kasebut.

Sanajan ora kalebu ing salah sawijining koleksi King, buku iki diadaptasi dadi subplot ing novel Tommyknockers.

Menarik banget kanggo ndeleng kepiye Culver bisa nggedhekake crita cekak dadi seri, sanajan ora mesthi ana akeh kemungkinan sing ana ing njlentrehake.

iHorror bakal nggawe sampeyan dikirim ing Revelations amarga rincian liyane kasedhiya.

Translate »