Home Warta Hiburan Ngeri Serangan miturut Glow Wétan: Cuplikan sing Ora Kuwasa kanggo 'Revenge'

Serangan miturut Glow Wétan: Cuplikan sing Ora Kuwasa kanggo 'Revenge'

by Greja Dylan
Revenge

Sub-genre pemerkosaan / dendam miturut definisi pil angel ditelan; isine ora karuan, ora kompromi lan nistha. Materi kasebut bisa uga nggawe calon pamirsa sing potensial, nanging subyek kasebut penting banget kanggo disiram supaya bisa luwih gampang diakses para pamirsa utama. Revenge ora beda.

Cuplikan film kasebut nyengkuyung kekerasan lan kekejeman, mung nyritakake manawa perlu kanggo pemahaman ngerti crita sing pengin disedhiyakake sutradara kasebut.

Ing kasus iki; ndeleng lanang, yakin yen wanita mung obyek seksual lan ora bisa sawetara utawa akeh wong lanang ngakoni yen ora ana tegese.

Siji baris khusus - ing pungkasan trailer - aku mikir ahli ngrangkep bagean saka kontemporer sosial sing ana tethered, "Wanita mesthi kudu adu perang!"

Sinopsis resmi saka direktur Coralie Fargeat:

"TCEO sing sugih lan umur tuwa - kabeh wong kulawarga sing wis omah-omah - kumpul kanggo game moro tahunan ing canyon gurun. Minangka cara supaya dheweke ngetokake uap lan negesake kewanen nganggo bedhil. Nanging ing wektu iki, salah sawijine wis teka bareng karo nyonya enom, Lolita seksi sing cepet nuwuhake kekarepane wong loro liyane ... Barang bakal ora ana tangane ... Ditinggal mati ing tengah-tengah neraka garing iki, wanita enom bali urip, lan game mburu dadi manhunt kejem."

Sawise akeh tampilan trailer sing apik tenan, aku ngerti apa sing mbedakake film Fargeat karo liyane ing genre iki yaiku tampilane apik banget. Pencocokan latar mburi emas ing ara-ara samun - kanthi warna-warna cerah kayata ember getih - lan blues langit saka para aktor nggawe salah sawijining treler sing paling apik lan apik banget sing dakdeleng ing sawetara wektu.

Prigelane pembuat film kanggo kerajinane wis kabukten nyata sajrone wawancara karo sutradara lan Blog Wanita & Hollywood. Fargeat nerangake babagan crita kasebut yaiku, "Kebutuhan kanggo nyebut jagad raya saya minangka direktur, tanpa kompromi. Lan kekarepan kanggo nyebutake rasa kuwatir babagan feminis kanthi simbolis banget. "

Revenge saiki goyang ing Festival Film Sundance, nampa pratelan kritis meh universal wiwit premier 19 Januari. Perusahaan produksi NEON ngrancang nerbitake film kasebut kanggo mbukak teater winates sadurunge kasedhiya kanggo streaming ing Shudder ing wiwitan taun 2018.

 

Nggolek medeni maneh wanita? Priksa review babagan Annihilation

Related Posts

Translate »