Sambungake karo kita

Ulasan Film

Review Film: 'Paranormal Activity: Next of Kin'

Published

on

Paramount

Aktivitas Paranormal: Sabanjure Kin wis kenek Paramount + lan yen sampeyan penggemar franchise sampeyan bisa uga nimbang njaluk langganan nyoba gratis. Yen ora, tetep nganggo asline.

Kanggo mbantu keputusan sampeyan, kita takon pitakonan iki: Apa entri iki pantes kanggo ngadeg karo sing paling apik ing seri kasebut utawa baterei wis lemes ing konsep screenlife iki?

Wektu iki ana wanita enom sing jenenge Margot (Emily Bader) nggunakake tes genealogi mail-in lan ngerteni dheweke duwe kulawarga ing antarane Amish. Dheweke ketemu wong-wong mau pisanan kabeh ing lensa kamera kancane sing - nalika kedadeyan kasebut - nyathet kabeh perjalanane. Tegese dheweke tetep syuting sanajan ora ana gunane.

Margot ora mung pisanan ketemu karo kulawargane sing anyar, nanging dheweke uga nyelidiki ibune lair sing nate manggon ing peternakan sing padha sadurunge ninggalake dheweke. Dheweke ditinggal ing kothak ing dalan nalika isih bayi - malah ana rekaman CCTV!

Nalika Margot dadi antusias babagan suku sing anyar ditemokake lan adat istiadat sing wis umur 200 taun, kedadeyan wiwit dadi bump ing wayah wengi lan lampu abang sing aneh bisa katon ing pepeteng ing alas. Bocah-bocah ing peternakan tumindak aneh lan wong diwasa katon ramah nanging tenang.

Sawise diselidiki luwih lanjut, kru film nemokake manawa ana liyane sing kedadeyan ing kene tinimbang para tradisionalis tani. Kanggo ngandika luwih lan apa utawa ora film iki urip ing Katie lan Micah alam semesta bisa pindhah menyang wilayah spoiler.

Sing apik lan ala babagan film iki yaiku rumuse tetep padha. Film kasebut ora nggawa apa-apa sing anyar kanggo unsur teknis kajaba bisa uga drone, nanging kita wis weruh manawa ana efek sing luwih gedhe ing fitur cuplikan liyane sing ditemokake: 2016 Proyek Penyihir Blair.

Christopher Landon (Kegiatan Paranormal 2, 3, 4) bali dadi penulis skenario, lan Jason Blum lan Oren Peli entuk kredit minangka produser. Peli minangka genius ing mburi asline. Minangka direktur kasebut, dheweke tetep nggawe penumpukan sing menarik lan asring wedi. Wektu iki, gimmick krasa tanggal lan ora perlu.

Nyatane, aku ora nggunakake istilah kasebut njupuk dhuwit kerep banget, nanging kene misale jek pas. Sabanjure Kin ngrasa kaya agregat saka gagasan saka film kepungkur, ora mung franchise formal, nanging saben idea film horor asli teka bebarengan wiwit iku. Ora apa-apa yen ana ing sangisore endhog Paskah, nanging film kasebut pengin ndalang yen ana sing anyar kanggo ditambahake: Ora.

Aktris utama Bader nindakake pakaryan sing cukup apik minangka wanita sing ana ing bebaya, nanging ora kaya film pisanan sing kabeh katon improvisasi, ing kene pangiriman kasebut dirasakake, malah (eek) ditulis. Landon lan direktur William Eubank menehi Margot akeh apa, nanging keluwih lan ora ana pangertèn. Napa sampeyan nggunakake fitur night vision ing telpon lan dudu senter yen sampeyan krungu soko ing peteng?

Sing luwih apik saka pemain kasebut ana ing kanca-kancane Margot Chris (Roland Buck III) lan Dale (Dan Lippert), kamera lan swara. Chris minangka pembuat film gerilya sing ora sopan sing main dadi wong sing angel, dene Dale minangka sidekick sing ora sopan. Dale entuk garis sing paling apik lan ngirimake ing sangisore potongan rambut Pangeran Valiant sing bisa dadi siji-sijine perkara asli sing kudu digatekake ing film iki.

Masalah liyane sing aku nemokake sing njupuk kula metu saka crita iki film nggawe manawa sampeyan ngerti acara sing kedados ing 2021, Nanging Chris ora duwe gimbal sing ndadekake kabeh goyang sanajan dheweke lagi syuting rekaman dokumenter sing tepat. Kaya-kaya para sutradara kanthi sengaja pengin nggawe penonton vertigo amarga kedadeyan kasebut ing jinis film kasebut.

Aktivitas Paranormal: Sabanjure Kin kudu dadi pungkasan saka film iki. Sayange, kapinteran wis patine nganti teyeng. Kembang kasebut mati mawar lan sumelang, Juliet, ora mambu manis.

Sing dikandhakake, yen sampeyan durung ndeleng film horor ing dasawarsa pungkasan, mesthine sampeyan bakal seneng Kakung salajengipun, nanging yen ngono, skip siji iki lan nonton klasik asli Peli.

Kaya sistem operasi, yen franchise diwenehi pilihan kanggo mateni, miwiti maneh utawa turu, Aku ngomong iki wektu kanggo mateni kanggo apik.

Aktivitas Paranormal: Sabanjure Kin saiki streaming ing Paramount +.

Ratingku:

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Ulasan Film

Ulasan Panic Fest 2023: 'Kubur Pengantin'

Published

on

Pesta sarjana bisa dadi bencana.

June Hamilton (Scout Taylor-Compton, Rob Zombie kang HALLOWEEN) wis ngundang klompok kanca lan adhine Sadie (Krsy Fox, Allegoria) menyang omah anyar sing asor kanggo pesta lan ketemu bojone sing anyar. Duwe drive metu adoh menyang ara-ara samun khianat menyang gubuk shotgun karo ora ana wong liya ing saubengé, 'kabin ing alas' utawa malah 'kabin ing ara-ara samun' guyon ensue minangka gendera abang munggah siji sawise liyane. Pratandha peringatan sing mesthi dikubur ing ombak alkohol, dolanan, lan drama sing ora dikubur antarane penganten, kulawarga, lan kanca-kanca. Nanging nalika tunangane Juni muncul karo kanca-kancane sing greget, abang-abang dhewe, pesta kasebut pancen diwiwiti ...

Gambar: OneFox Productions

Aku ora yakin apa sing bakal dikarepake Ngubur Penganten arep ing, nanging iki pleasantly kaget sawetara saka twists lan dadi njupuk! Njupuk genre sing dicoba lan bener kaya 'backwoods horor', 'redneck horor', lan 'horor perkawinan' sing tansah nglipur kanggo nggawe sesuatu sing saya rada ora waspada. Sutradara lan co-ditulis dening Spider One lan co-ditulis dening co-star Krsy Fox, Ngubur Penganten punika Sato medeni saestu nyenengake lan stylized karo kathah gore lan thrills kanggo njaga party bachelorette iki menarik. Kanggo ninggalake samubarang kanggo pamirso, aku bakal tetep rincian lan spoiler kanggo minimal.

Dadi plot sing rapet, paraga lan paraga dadi kunci kanggo nggawe plot kasebut. Loro-lorone garis perkawinan, saka kanca lan adhine ing kutha Juni nganti bojone abang dadi tunas macho David (Dylan Rourke), main kanthi apik nalika ketegangan mundhak. Iki nggawe dinamika sing beda-beda sing dimainake nalika gurun gurun mundhak. Sing penting, ana Chaz Bono minangka sidekick bisu David, Puppy. Ekspresi lan reaksi marang para wanita lan kanca-kancane sing browbeating dadi sorotan.

Gambar: OneFox Productions

Sanajan plot lan cast minimalis, Ngubur Penganten ndadekake paling saka karakter lan setelan kanggo nggawe film medeni pengantin tenan fun lan nglipur sing njupuk sampeyan kanggo daur ulang. Lunga ing wuta, lan nggawa hadiah sing apik! Kasedhiya saiki ing Tubi.

4 mripat saka 5
Continue Reading

Ulasan Film

Panic Fest 2023 Review: Musim Panas Akhir

Published

on

16 Agustus 1991. Dina pungkasan saka camp panas ing Camp Silverlake, Illinois. Tragedi wis nyerang. A camper enom wis tilar donya nalika hiking ing care penasihat camp Lexi (Jenna Kohn). Putu saka miturut omongane uwong monster crita campfire Warren Tembaga (Robert Gerard Anderson), iku mung nambah tension s sawijining announced sing tragedi iki antarane faktor liyane wis mimpin kanggo pembubaran lan Advertisement saka Camp Silverlake kanggo apik. Saiki kiwa konco kanggo ngresiki munggah kekacoan minangka camping nemu siap kanggo pamblokiran chopping, pembunuh karo topeng tengkorak lan kapak wis dijupuk kanggo matèni saben penasihat camp padha bisa nemokake. Nanging apa crita hantu sing nyata, Warren Copper nyata, utawa wong liya utawa liya-liyane?

Musim Panas Akhir minangka penghormatan slasher camp musim panas sing nyenengake, utamane kanggo horor musiman sing luwih lemah lan brutal ing pungkasan taun 70-an lan awal 80-an kaya Ana ing 13th, Burning ing, Lan Wong edan. Lengkap karo nusuk getih, pemenggalan, lan bludgeonings sing ora diputer kanggo ngguyu utawa nglirik utawa manthuk. Iku premis cukup prasaja. Sekelompok penasihat kemah mabur ing kemah sing terpencil lan nutup kemah sing dipilih siji-siji. Nanging, cast lan liwat-line isih nggawe kulo nglipur lan kelet ing estetika periode wektu lan gaya slasher kanggo nggawe enthralling yen sampeyan penggemar utamané amba saka Sumer Camp Slashers. Sanadyan disetel ing taun 1991, lan kanthi sawetara mode lan saiki, ora bisa nggunakake wektu kasebut kanthi lengkap. Kudos ekstra kanggo nampilake sawetara aktor veteran saka genre kaya Friday The 13th Part VI: Jason Lives' dhewe Tommy Jarvis, Thom Matthews minangka sheriff lokal.

Lan mesthi, saben slasher gedhe mbutuhake wong jahat sing apik lan Topeng Tengkorak minangka salah sawijining sing menarik. Nganggo njobo sing prasaja lan topeng tengkorak sing ora ana wujude, dheweke rasps, mlaku, lan irisan-irisan ing saindhenging camping. Sawise pemandangan sing muncul ing pikiran yaiku pukulan brutal sing nglibatake piala olahraga. Sawise para penasihat ngerti ana pembunuh ing tengah-tengahe ing wayah wengi ing Camp Silverlake, ndadékaké stalk energi dhuwur lan ngoyak sing tetep semangat nganti pungkasan.

Dadi, yen sampeyan lagi seneng film slasher camp musim panas sing nggambarake boom genre nalika jaman jaya, Musim Panas Akhir bisa uga jenis film sing pengin ditonton ing cedhak geni, ngrasakake s'mores, lan ngarep-arep ora ana wong edan sing nganggo topeng ing cedhake…

3 mripat saka 5
Continue Reading

Ulasan Film

Panic Fest 2023 Review: 'The Once And Future Smash/End Zone 2'

Published

on

Freddy Krueger. Jason Voorhees. Michael Myers. Iki mung sawetara conto saka akeh pembunuh slasher sing wis njeblug ing budaya pop lan wis entuk kalanggengan. Loro-lorone ora preduli kaping pirang-pirang mati, dheweke terus bali lan kepiye franchisee ora bakal mati anggere duwe fandom kanggo nyegerake maneh. Kaya Peter Pan's Tinkerbell, dheweke tetep urip nganti penggemar percaya. Kanthi cara iki, malah lambang medeni sing paling ora jelas bisa ditembak maneh. Lan para aktor sing nggambarake dheweke.

Iki set-up kanggo The Once And Future Smash lan Zona Akhir 2 digawe dening Sophia Cacciola lan Michael J. Epstein. Ing taun suwidakan, slasher tema olahraga sejati pisanan digawe karo film kasebut Zona Pungkasan lan iku luwih populer tindakake munggah Zona Akhir 2 ing taun 1970. Film kasebut ngetutake kanibal Smashmouth kanthi tema bal-balan lan digambarake dening diva egois Mikey Smash (Michael St. Michaels, Strangler Greasy) lan "Touchdown!" tembung slinging William Mouth (Bill Weeden, Sgt. Kabukiman NYPD) karo wong loro sing ngaku karakter lan nggawe saingan sing bakal tahan puluhan taun. Saiki, 50 taun salajengipun, sawijining studio antri Zona Pungkasan requel lan loro aktor lawas ditemtokake kanggo bali minangka Smashmouth nalika nekani konvènsi medeni. Anjog perang kanggo umur kanggo fandom lan kamulyan gory!

The Once And Future Smash lan kancane Zona Akhir 2 ngadeg ing dhewe loro minangka satires maha medeni, slashers, fandom, tren remake, lan konvènsi medeni lan minangka franchise medeni fiksi dhewe lengkap karo lore lan sajarah. The Once And Future Smash punika mockumentary lucu karo cokotan minangka delves jero menyang donya nggegirisi lan competitive saka sirkuit konvènsi lan urip tamu lan pembuangan. Umume ngetutake Mikey lan William nalika loro-lorone nyoba ngupayakake maneh kamulyan sing dirasakake lan nyebabake kabeh rasa ora nyaman sing kikuk lan lucu kayata dipesen ing meja sing padha - sanajan pancen sengit! Pemeran sing dipuji dening AJ Cutler minangka AJ Working minangka asisten Mikey Smash amarga sumpah dening bapake sing kerja ing film asli minangka mitra Smashmouth ing kejahatan, AJ kerjane kanthi apik minangka wong sing lurus karo antics mantan bintang horor. ing panjaluke lan nalika ketegangan dadi panas. Kudu nglakoni kabeh cara ngremehake lan ngarahake AJ kepengin uwal saka kegilaan saka mburi.

Lan minangka mockumentary, mung bisa dimangerteni yen bakal ana akeh ahli, pembuat film, lan kepala ngomong kanggo wawancara babagan subyek Zona Pungkasan franchise lan sajarah. Nampilake macem-macem lambang lan penampilan sing ora bisa dilalekake kayata Lloyd Kaufman, Richard Elfman, Laurene Landon, Jared Rivet, Jim Branscome, lan liya-liyane. Menehi hawa saka legitimasi kanggo Zona Pungkasan kang kuwi fondly kapandeng marang slasher, utawa smasher, film seri lan Smashmouth kang pantes infamy kang. Saben wawancara nyedhiyakake konteks luwih lengkap babagan rincian aneh lan latar mburi sing ana ing sekitar Zona Pungkasan seri lan grounding idea luwih kanggo nggawe kaya seri palpably nyata film. Saka nyatakake adegan favorit saka film, kanggo nambah bit babagan konco drama adegan, kanggo carane pengaruhe malah karya dhewe ing genre. Akeh poin sing dadi parodi sing pinter babagan drama lan trivia medeni liyane kayata Ana Ing 13th lan Halloween antarane akeh liyane, luwih nambah fun Paralel

Nanging ing pungkasan dina, The Once And Future Smash iku layang katresnan kanggo genre medeni lan fandoms sing wis njedhul watara wong. Senadyan konflik lan masalah sing bisa muncul saka nostalgia lan nyoba nyegerake crita kasebut kanggo bioskop modern, dheweke duwe pengaruh positif marang para pamirsa lan ana sing bisa ditindakake para penggemar. Mockumentary iki kanggo fandom horor lan waralaba apa sing ditindakake dening film Christopher Guest kanggo pertunjukan asu lan musik rakyat.

Sabanjure, Zona Akhir 2 ndadekake fun minangka neraka slasher throwback (utawa smasher, considering sing Smashmouth pulp lan ngombe korban karo Blender amarga rahang grotesquely bejat kang.) Diduga dibalèkaké saka unsur 16mm ilang, jam dawa 1970 slasher njupuk Panggonan 15 taun mengko saka asline Zona Pungkasan lan Pembantaian Dhuwur Donner sing ditindakake dening Angela Smazmoth nalika Nancy lan kanca-kancane nyoba nerusake saka medeni kanthi reuni ing kabin ing alas. Mung dadi korban putrane Angela, Smashmouth lan partner ing angkara, AJ! Sapa sing bakal slamet lan sapa sing bakal diresiki?

Zona Akhir 2 loro ngadeg dhewe lan muji The Once And Future Smash loro minangka Piece kanca lan film horor throwback genuinely nglipur ing dhewe. Ngajeni waralaba lan tren slasher liyane nalika nggawe identitas dhewe karo Smashmouth. Sethithik Ana Ing 13th, sithik Pembantaian Rantai Texas, lan dash A Nightmare On Elm Street ing tema bal-balan fun. Nalika loro film bisa dideleng kanthi individu, sampeyan entuk sing paling apik saka loro kasebut minangka fitur dobel minangka lore babagan Zona Akhir 2 lan crita sajarah produksi sawijining saka The Once And Future Smash teka menyang muter.

sakabèhé, The Once And Future Smash lan Zona Akhir 2 iku loro film Highly inventif sing deconstruct, reconstruct, lan maha goof ing kabeh saka slasher franchise, konvènsi medeni, lan teror bener konco sandiwara. Lan ing kene ngarep-arep kita bakal bisa ndeleng luwih akeh Smashmouth ing mangsa ngarep!

5/5 Mripat

Continue Reading