Home Warta Hiburan Ngeri MAD GOD Review - Fitur Gruesomely Savage Phil Tippett

MAD GOD Review - Fitur Gruesomely Savage Phil Tippett

by Asher Luberto
1,061 views

Phil Tippett's Mad God

Pancen angel ngomong apa sing luwih kaget babagan Phil Tippett Gusti edan, fitur galak sing wis disebut film paling grafis tau digawe. Apa pandangan Tippett babagan sifat manungsa, karakter non-verbal, utawa film kasebut miwiti produksi ing taun 1987, pirang-pirang taun sadurunge akeh sing lair?

Ditulis nalika MTV isih kelangan lan New York Knicks isih relevan, Gusti edan punika project passion bener, film sing wis tinkered karo lan mulled liwat kaping luwih saka paling lukisan gedhe. Sanadyan gambar wis berkembang liwat wektu, iku banget tetep padha ing syarat-syarat apa iku nyoba kanggo nindakake lan carane iku nyoba kanggo nindakaken.

Aja salah, iki kerjane wong sing ngerti persis ing jalur apa, lan jalur kasebut sejatine minangka dalan gedhe menyang neraka.

Pandhuan kita ing perjalanan iki yaiku wong sing pasuryane didhelikake ing mburi topeng. Lemari klambi saka logam, karet lan kulit bisa ngelingake sawetara komik tartamtu, nanging aja salah, turune menyang jurang geni lan belerang ora dadi bahan ngguyu.

Wong-wong sing manggon ing jagad iki disiksa kanthi cara sing bakal nggawe Dante dadi wuta. Padha squashed dening rollers, dipangan dening kadal, zapped dening laser, burned dening geni lan gutted dening dokter sing nggunakake usus minangka mata uang. Nalika sampeyan mikir ora bakal dadi luwih elek, tandha ing turnpike ujar "New Jersey." Ora tenan ... nanging sampeyan entuk titik.

Iki minangka seri vignettes sing nggawe mozaik setan. Nalika wong kasebut mlaku menyang tujuan pungkasan, lanskap karusakan nuklir sing nggumunake nggawe dalan kanggo balung lan bledug sing rumit. Pemandangan saka rojo pati njupuk Panggonan ing iyub-iyub, chain pangan mbukak dening ilmuwan, monsters diwenehi boners, dodo lan monsters cilik kanggo dipakani, lan pahlawan kita diwenehi briefcase kanggo jotosan munggah minotaur wuda. Sakabèhé, donya iki katoné dipanggoni déning saben makhluk Tippett ora diidini digunakake ing Star Wars or Jurassic Park.

Kanthi nggunakake ruang, swara, lan desain sing apik, dheweke njaga rasa wedi sing meh ora bisa ditindakake Gusti edan, nganti dheweke ngeculake parade monsters sing katon kanggo ngladeni narasi. Mung wae, ora jelas apa narasi kasebut, kanthi naga lan nir lan bayi-bayi sing ambruk.

Tippet nggawe pitakonan babagan ramifications saka karya lan hirarki, rattling pamirsa karo gambar balung-chilling lan balung-crunching lelucon. Nanging dheweke ora bisa menehi jawaban sing koheren, sing mung ngrugekake amarga dheweke katon nyoba ngomong. soko.

Nanging, jagading jagad sing surem nggawe kita nandur modal saben langkah. Ana alesan iki njupuk 30 taun kanggo nggawe: saben rinci punika estu, miserably urip. 3.5 / 5

3 mripat saka 5