Home Warta Hiburan Ngeri ULASAN: Film Ringkas Keir Siewert 'RETCH' Nggumunake

ULASAN: Film Ringkas Keir Siewert 'RETCH' Nggumunake

by Waylon Yordania
RETCH

Penggemar horor awak, mbayar manungsa waé. Film cekak panulis / direktur Keir Siewert RETCH debut ing ALTER saluran YouTube dina iki, lan iku kudu dideleng.

Film kasebut dibukak kanthi rame nalika Sonia (Chloe Wigmore) gosok lan kejang ing lantai nalika Rebecca (Maria Teresa Creasey) nggoleki obat-obatane. Cairan kentir metu lan metu saka Sonia kanthi saben kontraksi kasar ing awake nalika nggoleki Rebecca dadi luwih rame, lan wektu kaya-kaya bakal entek.

Banjur prekara tenan dadi ora becik.

Siewert lan para punggawa nggawe pengalaman sensorik sing nyenengi film kasebut, nggabungake visual lan swara kanggo njebak pamirsa ing kepompong sing peteng lan bengkong wiwit wiwitan nganti pungkasan. Apa maneh, energi frenetis kasebut ora meksa banget supaya pamirso rampung kaya sing dikarepake. Iki ngetokake kita saka meriam menyang target sing ora bisa kita tingali lan pungkasane bengkong sing nyenengake lan nggegirisi.

Wigmore rampung menehi peran minangka Sonia, nyuwek kulit lan nggawe swara sing ora ana sing kudu krungu ing njaba ruangan sing lara lan kita percaya saben wayahe Creasey saya panik.

Sing dakkandhakake ing kene yaiku RETCH minangka paket total, lan bisa nindakake prekara sing cemerlang sajrone luwih saka patang menit.

Saiki, kaya akeh film cendhak, RETCH meh ngrasa kaya sampeyan njupuk buku, milih bab acak ing kono lan maca kabeh kajaba paragraf pertama lan pungkasan.

Kanggo sawetara wong, iki bisa uga ora nguntungake, lan biasane, iki bakal nggawe aku frustasi, nanging ana akeh jawaban ing film kasebut tinimbang sing katon sepisanan. Siewert ngemot pitunjuk lan isyarat cilik kanggo para pamirsa lan sawetara tampilan sing bakal dingerteni.

Siji cathetan pungkasan, nalika sampeyan mesthi bisa nonton RETCH Nanging sing sampeyan seneng, aku nyaranake headphone sing apik kanggo entuk pengalaman lengkap babagan swara saka Siewert. Ana akeh perkara sing bisa dirungokake ing film kasebut, mula bakal nambah pengalaman sampeyan.

Priksa trailer teaser kanggo RETCH ing ngisor iki lan deleng film lengkap dening Klik kene!

Kanggo film horor cendhak sing luwih apik KLIK INI!

Related Posts

Translate »