Home Warta Hiburan Ngeri Rob Zombie Nuduhake Foto Rampung 1313 Mockingbird Lane; Omah 'Munsters'

Rob Zombie Nuduhake Foto Rampung 1313 Mockingbird Lane; Omah 'Munsters'

Bocah Iki Nggawe Apik

by Trey Hilburn III
13,902 views
Zombie

Rob Zombi kayane bakal keaslian karo adaptasi sing bakal ana The Munsters. Kita wis ndeleng sawetara produksi film kasebut amarga Zombi nuduhake foto liwat Instagram. Paling anyar dheweke nuduhake gambar sing apik tenan Munster 's omah!

1313 Mockingbird Lane wis rampung lan katon asli sing asli. Zombi nuduhake gambar awake dhewe sing ngadeg ing njaba omah kanthi pesen sing diwaca, "Salam saka Hongaria, alias jalur 1313 Mockingbird".

Produksi The Munsters arep mudhun ing Hongaria lan Zombi katon bakal nggawe wilayah produksi dadi omah sing nyata banget The Munsters.

Nganti saiki, kita wis ndeleng babagan dandanan dandanan kalebu sisih ndhuwur sirahe Herman. Deleng jaket balap kulit Herman The Punk Rods, foto lemari klambi saka set lan liya-liyane. Yen sampeyan durung ngetutake dheweke, sampeyan mesthi kudu.

Ana sawetara kontroversi lan wacana nalika Zombi diumumake dadi adaptasi, nanging kanthi cara sing aneh, saiki bakal digawe persis kaya sing dibutuhake produksi. Zombi minangka penggemar seumur hidup seri kasebut saengga Wong Munster mobil kulawarga ditampilake ing videone, lan lagu Dragula asale saka pembalap Herman sing misuwur, Drag-U-la.

Apa pendapat sampeyan babagan Zombie? Wong Munster foto produksi? Ayo ngerti ing bagean komentar ing Facebook lan Twitter kaca.

Munsters

Translate »