Home Warta Hiburan Ngeri Cuplikan 'Escape Room' Robitel minangka Tricky Treat

Cuplikan 'Escape Room' Robitel minangka Tricky Treat

by Timothy Rawles
848 views

Tutul klasik yen trailer mbukak karo Malvina Reynolds '"Little Boxes", kanggo film babagan wong sing nyoba nylametake dheweke nggunakake akal anake.

Iki minangka persiyapan kanggo jenenge Adam Robitel Kamar uwal sing mlebu bioskop ing Januari 2019. Robitel dadi sing nonton wiwit biyen Ngambil Deborah Logan dadi budaya kultus. Dheweke ngetutake kanthi sukses banget Insidious: Kunci Pungkasan. 

Saka tampilan film paling anyar, dheweke tetep tetep karo tema supranatural nanging nggabungake plot corak lan corak kanthi bentuk teka-teki fisik. Yen sampeyan wingi lair judhul kasebut nuduhake fénoména sosial paling gedhe wiwit karaoke.

Game nyata diwiwiti kanthi nyelehake sekelompok wong ing kamar kanthi tema kanthi wektu sing akeh kanggo golek dalan sadurunge weker mati. Robitel wis njupuk ide kasebut lan nggawe dheweke luwih curiga lan medeni.

Mangkene sinopsis resmi:

“Uwal Kamar minangka sensitif psikologis babagan enem wong asing sing nemokake kahanan sing ora bisa dikendhaleni lan kudu nggunakake akal kanggo nemokake pitunjuk utawa mati. ”

Kamar uwal bakal mbukak kunci ing bioskop Januari 2019.

Translate »