Home Warta Hiburan 'RRR' minangka Epik Aksi Modern lan Non-stop Sing Mung Ngenani Netflix

'RRR' minangka Epik Aksi Modern lan Non-stop Sing Mung Ngenani Netflix

Nalika ora ana papan maneh ing Hollywood, 'RRR' bakal mlaku ing Bumi.

by Timothy Rawles
800 views

Sanajan dudu film horor, RRR, saiki streaming ing Netflix (AS), mung dadi grand, dadi epik, supaya sprawling kita mung ora bisa ngidini sampeyan kantun - kita mung kudu supaya sampeyan ngerti ana.

Subtitle ora ngganggu

Kita ngerti sawetara saka sampeyan rada kuwatir nalika nerangake subtitle nanging diwenehi bravado sinematik sing nggumunake RRR digunakake kanggo nyritakake critane, mripatmu bakal ngrungokake kabeh. Ana mung ora looking adoh - lan film iki 180 menit kamulyane efek visual nonstop, stunts, musik lan ya penggemar medeni, getih, lan panganiaya! Malah Steven Spielberg ora bisa nggawe film iki luwih apik.

Artikel iki ora review film, lan aku ora bakal nyoba lan oversell sampeyan. Nanging aku bakal ujar iki: mung nonton 10 menit pisanan lan yen sampeyan ora nandur modal, kirim komentar lan @aku pribadi kanggo ngunyah aku. Sampeyan bisa nggunakake tembung F, sing babar blas nggoleki.

Apa RRR babagan?

Kaping pisanan, yaiku disclaimer, digawe dening pembuat film dhewe. sanadyan RRR nduweni unsur sejarah, ora adhedhasar kasunyatan. Sembarang podho karo wong urip utawa mati iku sejatine sifate coincidental padha ngandika. Sing dioyak macan iku buktine. Kajaba iku, sing pemandangan macan ndadekake Gladiator katon kaya Kitten Bowl ing Super Bowl Minggu.

Kertu judhul film kasebut ora katon ing layar nganti 40 menit!

Sutradara Rajamouli kasengsem karo crita para pejuang kemerdekaan sing nyata-nyata Komaram Bheem lan Alluri Sitarama Raju (Ram). Dheweke njupuk kebebasan seni nalika nulis skenario lan mbayangake alam semesta ing ngendi Bheem lan Alluri dadi kanca.

Muter karakter iki loro lintang paling gedhe ing India, NT Rama Rao Jr. (dikenal minangka "Jr. NTR") lan Ram Charan.

RRR iku crita saka duo lan kraman marang Inggris Raj ing India. Rajamouli wis menehi kakuwasan fisik superhuman: Iku $72 yuta dolar liwat-the-top nonstop tumindak Fantasi.

Temenan, Mahkota Inggris ora apik ing crita iki sing disetel ing taun 1920. Dheweke digawe meh padha karo para penindas rasis sing ala, sing terus-terusan nganggep wong India minangka manungsa sing ora biasa. Bisa uga akurat kanggo jaman? Nanging, nimbang iki minangka bebaya pemicu.

Karya seni promosi kanggo film RRR

Tumindak! Tumindak! Tumindak!

Flashmob spontan, set mewah, aksi gerakan alon -- sanajan CGI minangka bagean saka permadani artistik -- RRR iku patrap grand kanggo donya hiburan film. Kaya badger madu, film iki ora menehi af ***!

Nalika sampeyan ngira manawa para pembuat film wis entuk anggaran efek khusus kanggo kabeh film, dheweke ngetutake urutane sing luwih dhuwur. Bilas lan baleni.

Ana sawetara masalah, nanging sapa sing peduli?

Sanajan ora sampurna; sawetara akting operatik lan drama disiram sabun histrionik, RRR ngandhut uap cukup ing mesin kanggo plow liwat sembarang titik alus. Lan yen kabeh wis rampung, sampeyan bakal pengin ana liyane 180 menit kanggo seneng-seneng.

Ya, iki suwene 3 jam! Lan iku mulya!

Aku guess iki nguripake menyang review sawise kabeh. Lan mbok menawa aku wis adol luwih akeh, nanging yen aku ngandhani yen ing urutan sing cedhak ing tengah, gerbong kewan galak diluncurake kanthi gerakan alon marang tentara Inggris ing ngendi dheweke mbuwang prajurit kanthi nyerang, nyusup. , lan pati muter kanggo limang-plus menit lengkap, sampeyan ora pengin nonton tho?

Sing pemandangan piyambak bakal cukup kanggo tumindak final ing sembarang Film Marvel, nanging kene mung bagean cilik saka Undhang-undhang I!

Review Film RRR: Ram Charan kabeh geni ing film periode iki sing metu saka uap- Cinema express

Yen sampeyan seneng film

RRR dudu film sing sampurna, nanging saka wiwitan nganti pungkasan ora bakal mandheg. Rajamouli sing warni, asri, lan ora kendhat wis nyingkirake film aksi apa wae sing bakal ditindakake. Hollywood ora bakal nyoba nggawe ulang - aku ora mikir yen dheweke duwe bal.

Ora, iki dudu film horor, nanging minangka penggemar film epik sing luar biasa, visual sing mencolok, RRR pikantuk pakurmatan saking iHorror.

Ntr entri karo kewan RRR #rrrmovie #rrr #rrrtrailer #rrrteaser - YouTube