Home Warta Hiburan Ngeri Saka 'Halloween Kills' nganti 'Chucky,' Iki Minggu Paling Apik Kanggo Penggemar Nggegirisi

Saka 'Halloween Kills' nganti 'Chucky,' Iki Minggu Paling Apik Kanggo Penggemar Nggegirisi

by Waylon Yordania
4,340 views
Penggemar Ngeri

Pancen angel dipercaya manawa Oktober wis meh setengah, nanging kesenengane mung diwiwiti kanggo para penggemar horor. Kita wis entuk seminggu premier sing diantisipasi sadurunge, lan masalah paling gedhe yaiku ngerti apa sing kudu ditonton lan kapan.

Dina diwiwiti kanthi debut karo sing anyar Scream trailer! Salah sawijining film sing paling diantisipasi ing taun 2022 ndeleng Sidney, Dewey, lan Gale bali kanggo menehi pitulung marang para korban generasi anyar sing dikepung karo Ghostface anyar sing bisa ana hubungane karo pembunuh asli franchise kasebut. Priksa trailer kanthi Klik kene!

Cuplikane mung wiwitan. Deleng apa sing dikarepake ing minggu iki ing dhaptar ing ngisor iki, lan critakake judhul endi sing bakal ditonton!

Chucky: Premiere Selasa, 12 Oktober ing Syfy lan USA jam 10 wengi ET

Kita ora sabar ngenteni apa sing bakal ditemokake boneka pembunuh favorit ing seri anyar iki saka pencipta franchise Don Mancini!

Sinopsis Episode Premiere: Nalika artis tunas umur 14 taun, Jake Wheeler (Zackary Arthur) tuku boneka Good Guy taun-taun ing adol halaman, arep digunakake ing patung paling anyar, umure isih enom bakal ganti selawase - dadi luwih apik.

Aku ngerti apa sing sampeyan lakoni ing musim panas pungkasan: Premiere ing Amazon tanggal 15 Oktober

Piwulang utama babagan bebaya rahasia sing dikubur, reimagining anyar novel Lois Duncan ing taun 1973 kanthi jeneng sing padha nggawe sensasi, mateni, lan nggegirisi ing taun 2021 nalika sekelompok remaja nemoni pembunuh misterius setaun sawise nutupi kacilakan tragis nalika wengi wisuda.

sampeyan Musim 3: Premiere ing Netflix tanggal 15 Oktober

Musim kaping telu saka seri babagan obsesi mbebayani tekan platform streaming ing dina Jumuah kanthi sinopsis ing ngisor iki:

Joe lan Love nikah lan ngunggahake putra sing nembe lahir, Henry, ing pinggiran kutha Madre Linda, California. Nalika dinamika hubungane dadi giliran anyar, Joe terus ngulang siklus obsesi kanthi minat sing akeh ing Natalie, tangga teparo. Ing wektu iki, Love bakal nyelehake skrip kanggo mesthekake yen impene duwe kulawarga sing sampurna ora bakal kesuwung kanthi gampang amarga tumindak Joe sing kepeksa.

Kills Halloween: Premiere ing Bioskop lan Peacock tanggal 15 Oktober!

Mesthi wae kita kudu nyakup bab paling anyar nalika isih ana Halloween saga karo film anyar sing dijupuk persis ing taun 2018 Halloween dipateni!

SINOPSIS: Ngipi elek durung rampung amarga pembunuh sing ora bisa dicegah Michael Myers lolos saka jebakan Laurie Strode kanggo nerusake pambiyan getih. Cedera lan digawa menyang rumah sakit, Laurie gelut lara nalika menehi inspirasi marang warga Haddonfield, Ill., Kanggo nglawan Myers. Nggawe masalah dhewe hlan wanita Strode lan wong liya sing slamet mbentuk akeh wong sing waspada kanggo mburu Michael lan mungkasi teror kanthi cepet.

Pembantaian Pesta Slumber: Premiere ing Syfy tanggal 17 Oktober jam 9:00 sore ET!

Pesta slumber dadi agawe nalika pembunuh tukang ngebor listrik mutusake bakal melu seneng-seneng ing nggawe maneh / urip maneh film taun 1982 sing kayane menang liwat para penggemar horor ing sisih tengen lan kiwa.

Translate »