Home Seri NgeriSeries StreamingAppleTV + 'Waca' Cuplikan Musim Loro Ngatur Pits Jason Momoa Marang Dave Bautista

'Waca' Cuplikan Musim Loro Ngatur Pits Jason Momoa Marang Dave Bautista

by Waylon Yordania
895 views
Waca

Waca musim loro lagi siyap kanggo debut ing AppleTV + lan bintang seri Jason Momoa njupuk panggung utama ing trailer anyar sing dadi karaktere karo pendatang anyar Dave Bautista.

Sinopsis musim ing Deadline diwaca:

Musim 2 fokus ing Baba Voss (Momoa), sing berjuang kanggo nggabungake kulawarga nalika nglindhungi dheweke amarga ancaman perang antara Kerajaan Paya lan Republik Trivantian. Sanajan upaya tenanane, garwane lan anak-anake sing katon katon utama ing konflik kasebut, lan sadulur Edo Voss (Bautista) digatekake, sawijining jenderal Trivantian sing kuat lan licik, sing sengit banget karo kekarepane sedulure kabeh malah luwih.

Momoa lan Bautista gabung karo bintang bali Alfre Woodard, Hera Hilmar, Sylvia Hoeks, lan Christian Camargo, uga pendatang anyar Eden Epstein (Srengenge Kapindho), Tom Mison (ngantuk), Hoon Lee (banshee), Olivia Cheng (Warrior), Tamara Tunie (Rising Bumi Ireng), lan David Hewlett (Ing Cube).

Mangsa siji saka Waca dipuji amarga nggunakake ndeleng uga aktor sing kurang lan ora bisa nyawang kanggo nyritakake babagan jagad sing ora bisa ditemokake, kajaba sawetara wong sing diburu minangka penyihir lan luwih elek. Kaya sing dideleng ing trailer anyar, pasang surut kasebut katon kaya prilaku tumrap sing dideleng nalika saya akeh sing lair kanthi "hadiah". Narik banget kanggo ndeleng kepiye musim iki main lan kepiye perang pungkasan antara para sadulur Voss bakal kedadeyan.

Deleng cuplikan ing ngisor iki, lan goleki Waca ing AppleTV + ing Agustus 27, 2021!

Translate »