Home Warta Hiburan Ngeri Seri sing Diilhami dening 'The Shining' Pesenan kanggo HBO Max

Seri sing Diilhami dening 'The Shining' Pesenan kanggo HBO Max

by Waylon Yordania
Shining

HBO narik kabeh titik kanggo konten anyar kanggo HBO Max sing bakal teka, platform streaming sing bakal diluncurake ing Mei 2020, lan miturut Variety, sing bakal kalebu seri anyar adhedhasar Shining The kanthi judul Ngluwihi.

Acara kasebut bakal diproduksi kanthi JJ Abrams lan perusahaan Bad Robot Productions.

Ngluwihi dilaporake bakal njelajah crita hotel Overview sing ditulis dening Stephen King ing novel taun 1977, Shining The. Novel iki fokus ing kulawarga sing wis ngurus tugas ngurus pemilik hotel nalika musim salju. Nanging, dheweke mengko bakal nemokake hotel kasebut ora tau, tau ora duwe omah.

Sampeyan bisa uga minangka salah sawijining karya King sing misuwur ing karir sing ngasilake macem-macem klasik. Dheweke adhedhasar novel kasebut ing sejarah lan uga dilaporake angker Stanley Hotel ing desa pegunungan Estes Park, Colorado.

Iki mung minangka salah sawijining seri sing diproduksi kanggo Abrams lan Bad Robot kanggo layanan streaming. Dheweke uga ngupayakake Keadilan Bocor Peteng, Lan duster, seri drama asli.

HBO Max dijadwalake diluncurake wulan ngarep kanthi katalog acara lan film gedhe uga konten asli kabeh $ 14.99 saben wulan, rega sing padha karo langganan HBO Go saiki. Pelanggan sing wis ndhaptar HBO Go, bakal bisa nganyari nganti Max ing dina peluncuran.

Apa sampeyan seneng karo prospek seri iki? Ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake ing komentar!

Related Posts

Translate »