Home Warta Hiburan Ngeri Pitu Freaks Halloween Iconic, Shrieks, lan Creep kanggo Dideleng ing Halloween

Pitu Freaks Halloween Iconic, Shrieks, lan Creep kanggo Dideleng ing Halloween

by Manic Exorcism

Iku musim penyihir; wektu ngrayakake perayaan sing nggegirisi ing endi wong sing wis mati lan wong sing urip bebarengan bisa melu tangan ing sangisoré geni tengah wengi ing mburi masarakat sipil. Beasts ngeculake topeng manungsa lan mlaku kanthi bebas karo Sétan ing galaksi infernal. Iku Halloween, Kula Nasties! Lan tegese angker wengi bisa metu lan muter.

Wis mangsane nalika Wengi mudhun menyang jagad luwih cepet lan kita sing mlaku ing peteng ngerteni manawa kita dhewe. Kanthi eling ing rasa peteng, kita butuh sawetara wektu kanggo ngenali para haunter sing paling ambisius sing nggawe Halloweens kudu dielingi!

gambar duweni saka WB, 'Trick' r Treat 'dir. Michael Dougherty

Ing ngisor iki ikon Halloween favoritku sing apik

klik menyang kaca sabanjure

Related Posts

Translate »