Home Warta Hiburan Ngeri Shudder Wis Ngatasi Tandha Pelanggan Yuta

Shudder Wis Ngatasi Tandha Pelanggan Yuta

by Waylon Yordania
885 views
Wirang

Layanan streaming horor / thriller AMC, Shudder, ngumumake esuk iki yen dheweke wis ngatasi 1 yuta pelanggan sing dikarepake. Layanan kasebut terus nggawe keanggotaan wiwit pisanan kasedhiya kanggo masarakat ing taun 2016, nanging ana lonjakan gedhe ing taun pungkasan kanthi tambahan slate program asli.

"Kajaba saka seri asli lan film nyebabake pertumbuhan kita lan nggawe Shudder dadi layanan sing kudu dilakoni kanggo sapa wae sing kepengin nggegirisi, hiburan utawa hiburan supranatural," ujare Miguel Penella, Presiden SVC AMC Networks ing sawijining pernyataan sing ditampa esuk mau. "Fokus terus-terusan ing pamrograman kualitas, konten inovatif lan nemokake kreator paling anyar lan aktif nggawe Shudder metu ing layanan langganan sing rame. Sukses Shudder teka amarga layanan SVOD liyane sing ditargetake - Acorn TV, Sundance Now lan UMC - terus semangat pertumbuhan pelanggan kanthi menehi penggemar sing semangat banget karo konten sing paling disenengi. "

Konten kasebut kalebu seri antologi asli taun kepungkur Creepshow, adhedhasar film asli George A. Romero / Stephen King wiwit taun 1982 uga taun iki host, film sing ditulis, direkam, lan dirilis mung 12 minggu sajrone karantina sing saiki diarani film nomer 1 ing Rotten Tomat.

Giancarlo Esposito ing episode perdana Shudder's Creepshow

Saliyane program asli lan eksklusif, dheweke uga nganyari film klasik lan kultus saben wulan supaya penawaran isih seger lan para pelanggan luwih akeh maneh.

Layanan streaming uga nganggep ekspansi menyang wilayah sing luwih anyar kanthi mbantu tuwuh langganan. Nalika pisanan kasedhiya, Shudder mung kasedhiya ing AS, Kanada, lan Inggris nanging wiwit nyebar menyang Jerman lan awal taun iki dheweke pindhah menyang Selandia Baru lan Australia. Pangguna bisa nonton liwat situs online, nanging layanan kasebut uga kasedhiya ing Roku, Fire TV, Apple TV, lan XBox uga duwe "saluran" dhewe ing aplikasi Apple TV lan Amazon Prime ing wilayah tartamtu.

Apa sampeyan pelanggan Shudder? Kandhani apa sing sampeyan tresnani ing komentar!

Translate »