Home Warta Hiburan Ngeri 'Creepshow' Shudder Jual Kanggo Negara Liyane ing Luar Negeri

'Creepshow' Shudder Jual Kanggo Negara Liyane ing Luar Negeri

by Timothy Rawles
"Creepshow" ing Shudder

Sukses Creepshow ing Amerika lan Inggris wis menehi sayap lan saiki Televisi Dinamis wis adol luwih akeh negara tengen jagad.

Antologi medeni kasebut sejatine duweke AMC sing duwe Wirang. Creepshow premiered pungkasan taun kanggo review hebat lan musim loro saiki lagi diproduksi.

miturut macem-macem :

"Transaksi diumumake kanggo M6 lan Salto ing Prancis; Atresmedia ing Spanyol; Jaringan AMC kanggo Polandia lan Timur Tengah; OTE ing Yunani; Rusreport ing Rusia, negara-negara CIS, Baltik lan Ukraina; Telnet ing Belgia; RTBF kanggo Belgia lan Astro sing nganggo basa Prancis ing Malaysia. ”

Related Posts

Translate »