Home Warta Hiburan Ngeri Starbucks Saiki Nduwe Frappuccino Jack Skellington ing Menu Rahasia

Starbucks Saiki Nduwe Frappuccino Jack Skellington ing Menu Rahasia

by Trey Hilburn III
Starbucks

Menu rahasia Starbucks nyebabake sawetara minuman aneh ing jaman biyen. Contone, sampeyan bisa uga ngelingi Unicorn Frappuccino sing lagi nesu udakara menit. Saiki, dheweke nawakake spesial Nightmare Sadurunge Natal Jack Skellington Frappaccino, iku ora ana maneh saka menu rahasia.

Bolo liwat ing Babar blas ing bom nggawe ngipi elek sing enak lan asem kafein iki, lan ora bakal ngapusi, paling ora kudu dicoba.

Minuman iki kalebu campuran sing apik banget. Nggabungke waluh lan chai ing campuran sing apik sing katon enak banget, yen ora legi legi.

Kanggo nggawe King Waluh dhewe, sampeyan luwih becik pesen kaya ing ngisor iki:

-Pubuk Spice Frappuccino
-Grup sirup
-Shot espresso (kanggo penyayang kopi)
-Mocha gerimis ing sisih tuwung
-Krim sing dikepung ing ndhuwur
Kripik -Java

Kayane ana urutan tartamtu sing kudu ditindakake, mula njaluk pesen ing ngisor iki:

  1. Mulai karo mocha gerimis ing sisih ngarep cangkir.
  2. Nyuwun Frappuccino Waluh.
  3. Tambahake ing tembakan Sirup Chai.
  4. Tambah utawa nembak espresso.
  5. Ndhuwur karo krim sing dikocok.
  6. Rampung nganggo Kripik Java.

Yen sampeyan ndeleng kanthi cetha, sisih pinggir cangkir katon mirip awake Jack.

Apa sampeyan bakal menehi coba ngombe iki kanggo penggemar Jack Skellington? Ayo ngerti ing komentar.

https://www.instagram.com/p/B20TCOfl6M0/?utm_source=ig_web_copy_link

Elingi tukang sihir Starbucks 'Bapp frappuccino? Klik kene

Related Posts

Translate »