Home Warta Hiburan Ngeri Super Mario Dadi 36 Dina Iki, Kanggo Ngrayakake Iki Dhaptar Irah-irahan saka Paling Apik lan Paling Ala

Super Mario Dadi 36 Dina Iki, Kanggo Ngrayakake Iki Dhaptar Irah-irahan saka Paling Apik lan Paling Ala

"Yaa-Hoo!"

by Trey Hilburn III
473 views
Mario

Pancen aku, Mario. Tukang ledeng cilik ngrayakake ulang taune sing kaping 36 dina iki tanggal 13 September. Mario ing ngarep Nintendo kudu wis suwe. Mesthi, supaya kita rumangsa wis tuwa banget. Shigeru Miyamoto minangka maestro gaib ing mburi Mario lan kreasi dheweke lan tanpa dheweke, ing endi game?

Nintendo lan sing pertama Super Mario Bros. minangka gapura game kanggo kabeh generasi kiddos lan liya-liyane. Nganti saiki, Mario isih adol nalika judhul anyar dirilis. Mesthine, alasane game kasebut pancen hebat banget, lan inovatif. Kita seneng karo bocah cilik lan pakaian umum. Tanpa dheweke, aku ora ngerti apa aku bakal dadi tukang game.

Kanggo ngrayakake, kita nindakake dhaptar Mario judhul saka paling apik nganti paling ala. Iki ora adhedhasar rega aku lan franchise sing paling dhuwur. Daftar rad iki digabungake karo situs sing nggoleki internet lan nyusun dhaptar adhedhasar judhul favorit internet.

Aku ora bakal ngapusi, akeh rangking kasebut sejatine cocog karo pilihanku dhewe.

Dhaptar Mario judhul sing disenengi paling ora disenengi yaiku:

1 Super Mario World

1990

9.3

2 Super Mario Bros. 3

1988

9.2

3 Super Mario 64

1996

9.1

4 Super Mario Galaxy

2007

9

4 Super Mario Odyssey

2017

9

5 Super Mario Bros.

1985

8.9

5 Super Mario Galaxy 2

2010

8.9

6 Super Mario 3D World + ngamuk Bowser

2021

8.8

7 Super Mario World 2: Pulo Yoshi

1995

8.6

8 World Super Mario 3D Anyar

2013

8.4

8 Super Mario Maker 2

2019

8.4

9 Super Mario Sunshine

2002

8.2

9 Super Mario Maker

2015

8.2

10 Super Mario Land 2: 6 Koin Emas

1992

8.1

10 New Super Mario Bros.

2006

8.1

11 Super Mario Bros. U Deluxe

2019

7.8

12 Lahan super mario

1989

7.7

12 New Super Mario Bros. U

2012

7.7

13 Super Mario Bros. 2

1988

7.6

14 Super Mario Bros.: Tataran Ilang

1986

7.5

15 Super Mario Anyar 2

2012

7.4

16 Super Mario 3D Land

2011

6.4

16 Super Mario Bros. 35

2020

6.4

17 Super Mario Run

2016

6.2

Kepiye dhaptar iki dibandhingake karo pilihan sampeyan dhewe? Ayo ngerti ing bagean komentar lan mesthine aja lali ngucapake selamat ulang tahun karo Mario!

Sumber: https://www.bestonlinecasinos.ca/blog/2021/09/02/the-highest-and-lowest-rated-games-from-best-selling-franchises/

Translate »