Home Warta Hiburan Ngeri Ngelametake Survival Nggawe Savage ing Shudder 'Diburu' Cuplikan

Ngelametake Survival Nggawe Savage ing Shudder 'Diburu' Cuplikan

by Trey Hilburn III
Diburu

Trailer kanggo Diburu katon galak tenan. Kayane crita karo Little Red Riding Hood banjur pasang ing kuping. Lan aku ana ewu persen ing kene.

Direktur visioner, Vincent Paronnaud dadi pandhuan iki lan nggawe ekstremisme Prancis ing film Inggris. Sing paling apik, wong iki uga dadi pencipta film fantastis, Persepolis.

Diburu

Sinopsis kanggo Diburu kaya ngene:

Apa sing diwiwiti nalika nemoni bocah cilik ing bar bar dadi perjuangan urip utawa pati kaya Eve (Lucie Debay) dadi target sing ora dingerteni babagan plot misoginis kanggo dheweke. Kepeksa mlayu nalika ana wong loro sing nguber alas, dheweke nesu banget nalika berjuang supaya bisa slamet ing ara-ara samun - nanging kaslametan ora cukup kanggo Eve. Dheweke bakal males.

Diburu entuk nilai paling dhuwur saka Joe Bob Briggs sawetara minggu kepungkur nalika dheweke gumunggung liwat Twitter babagan film sing pancen digali dheweke main karo Little Red Riding Hood.

"Shudder ngeculake asli tanggal 14 sing asale saka Prancis utawa Belgia utawa Irlandia – Aku ora bisa ngerti – karo aktor sing durung nate dakrungu, sing paling apik bisa diarani minangka Wolf-Creature Stalker Torture Porn, kanthi feminis miring lan subplot bertahan. Ayu banget"Briggs Tweet.

Diburu stars Aktor pemenang Penghargaan Magritte, Lucie Debay (Pangakon) lan Arieh Worthalter (Prawan), kanthi Ciaran O'Brien ngubengi pemeran utama intim

Ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan trailer ing bagean komentar.

Diburu bakal teka ing Shudder tanggal 14 Januari.

Kelly lan Pablo bakal teka ing Ala Ala: Game! Waca liyane kene

mati

Related Posts

Translate »