Home Warta Hiburan Ngeri Bintang AHS Taissa Farmiga Bakal Bintang ing 'Konjuring' Putun 'Nun' ing Judhul Peran

Bintang AHS Taissa Farmiga Bakal Bintang ing 'Konjuring' Putun 'Nun' ing Judhul Peran

by admin

Ditulis dening Patti Pauley

Warta gedhe metu saka horor Hollywood esuk iki amarga New Line ngumumake Crita Horror Amerika lan Bocah Final bintang Taissa Farmiga bakal nggambarake suster mudha sing diarep-arep banget Conjuring spinoff, Ing Nun. Warta sing dilaporake kanthi eksklusif dening deadline, kaget banget nalika Senin-Senen iki, amarga aku yakin ora weruh sing teka iki. Sanajan, bisa dingerteni amarga Farmigas ora asing Ing Conjuring Semesta.

Laporan kasebut manis banget amarga mbakyune Taissa, Vera Farmiga mbintangi kekarone James Wan Conjuring film minangka psikis Lorraine Warren bebarengan karo Patrick Wilson minangka Ed Warren. Produsen horor sing bakal teka James Wan dhewe, ujar manawa dheweke kepengin melu Taissa gabung karo Twitter:

 

 

sang nun Taissa

Film sing disutradarai dening Corin Hardy (The Hallow) lan naskah karo Annabelle lan Stephen King iku IT panulis Gary Dauberman bebarengan karo James Wan sing uga lungguh ing kursi produser karo Peter Safran, minangka karakter spinoff nomer loro saka film The Conjuring kanggo entuk anggaran gedhe. Lan angel banget kanggo ngerti sebabe. Nun sing pisanan tampil ing The Conjuring 2 minangka 100% perkara paling medeni babagan film kasebut. Sanajan penampilane ringkes, cukup supaya ora adoh saka greja Katulik ing endi wae, lan mung menehi wong-wong sing melu sekolah-sekolah sing dikelola biarawati sing ketat, ngipi elek nganti pirang-pirang minggu.

Ing Nun

Apa sampeyan mikir babagan Taissa Farmiga sing duwe peran horor modern? Swara ing ngisor iki, banjur ngadeg maneh Ing Nun warta muncul!

Kredit foto sing ditampilake: ComingSoon.net

Related Posts

Translate »