Home Warta Hiburan Ngeri Karakter Kartun Kanak-kanak Favorit Sampeyan Dadi Monster!

Karakter Kartun Kanak-kanak Favorit Sampeyan Dadi Monster!

by Daniel Hegarty

Kaya gambar kartun iki, aku ora bisa ngrasakake sedhih banget nalika mikirake Eeyore lan Winnie the Pooh kaya-kaya Teror Planet. Ora ana keraguan sing Dennis Carlsson, seniman tato Swedia minangka ilustrator grafis sing kreatif lan berbakat.

Dheweke uga nggawe karakter kartun lucu dadi memedi, dheweke uga nggawe kriya ikon horor kalebu Jason Vorhees lan Freddy Krueger. Temenan penggemar gambar film horor kasebut. Dadi, pirang-pirang monster kartun ing ngisor iki sing sampeyan kenal?

Tweety - Looney Tunes

Cartoon Monster Tweety

Mike Wazowski - Monsters Inc.

mike-wazowski Pikachu - Pokemon

pikachu

Minion - Aku NisthaMinion

Shrek - Shrek

Shrek

Waca Liyane ing Kaca ing ngisor iki

Related Posts

Translate »