Home Warta Hiburan Ngeri Film 'Ted Bundy: Mudhun Kanggo Dokumentasi Pembunuh' Ora suwe

Film 'Ted Bundy: Mudhun Kanggo Dokumentasi Pembunuh' Ora suwe

by Paul Aloisio

Ted Bundy terus nggegirisi lan ngrebut negara kasebut, dadi salah sawijining pembunuh serial paling misuwur ing donya. Pungkasan taun, kita ndeleng macem-macem gambaran pembunuh anyar. Ing taun ngarep, kita bakal ngrungokake sawetara wong sing slamet kanthi tembunge dhewe nalika Amazon ngeculake Ted Bundy: Falling for a Killer.

Seri lima bagean kasebut bakal kalebu cuplikan pacar Bundy, Elizabeth Kendall, lan putrine Molly. Wis puluhan taun meneng, nanging saiki, dheweke wis ngomong.

Film dokumenter kasebut bakal teka ing Amazon Januari 31, 2020.

Mangkene cuplikane.

Akeh wong liya sing slamet saka Bundy uga bakal maju. Film Slash menehi sinopsis sing luwih jero babagan sing bisa diarepake saka seri:

Ted Bundy: Mudhun kanggo Pembunuh minangka dokumen limang bagean sing mbenerake tindak-tanduk pembunuh berantai Ted Bundy sing kondhang saka perspektif wanita, nemokake cara sing ngganggu lan jero nalika gething patologis wanita tabrakan karo perang budaya lan gerakan feminis ing taun 1970-an, sing pungkasane kedadeyan paling saga angkara sejatine kondhang saiki.
Seri kasebut ditulis kanthi crita pacare Bundy, Elizabeth Kendall, lan putrine Molly, sing, sawise suwene suwene 40 taun, nuduhake pengalaman karo rincian anyar babagan Bundy, narik kawigaten para wanita, lan arsip sing akeh. foto kulawarga sing durung nate katon sadurunge.
Dheweke gabung karo paduan swara wanita, kalebu sing slamet saka serangan Bundy - sawetara sing maju kaping pisanan - kanthi akun sing apik banget sing bakal ngganti narasi Bundy lan nggawe diskusi babagan politik jender sing saiki rame banget.

Related Posts

Translate »