Home Warta Hiburan Ngeri Cuplikan Netflix 'Tentara Mati' Ngunggahake Taruhan Apocalypse Zombie

Cuplikan Netflix 'Tentara Mati' Ngunggahake Taruhan Apocalypse Zombie

by Waylon Yordania

Tentara Wong Mati disetel kanggo debut ing Netflix tanggal 21 Mei 2021, lan trailer kasebut kanthi resmi ngetokake pikiran kita.

The Zack Snyder (Liga Kehakiman) film nderek klompok tentara bayaran sing ragtag sing main judi utama: mlebu ing tengah wabah zombie ing Las Vegas. Pembayaran sing sehat nunggu dheweke yen sukses, nanging mesthi takon, "Apa sing bakal sampeyan lakoni kanthi $ 50 yuta?"

Dave Bautista (Biyung saka Galaxy) ndadékaké pembunuh ing Tentara Wong Mati kalebu Ana de la Reguera (narcos), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Garret Dillahunt (Wedi Mati Lumampah), Ella Purnell (Sweetbitter), Michael Cassidy (Alien Pendhudhuk), Samantha Win (wonder Woman), Theo Rossi (Lukas cage), Tig Notaro (Star Trek: Discovery), Omari Hardwick (Power), lan Matthias Schweighofer (Prentah).

Sing ora dikarepake nalika trailer mudhun yaiku kiamat zombie sing katon mirip kaya mad Max film! Kabeh nir kasebut mlumpat ing udhara lan… apa loro nir arep rampung? Aku mikir yen rong zombie kasebut arep digawe! Lan sadurunge kita malah mlebu menyang macan zombie.

Serius, aksi lan banyolan kasebut dhuwur, nir digawe kuat, lan remix saka "The Gambler" dening Kenny Rogers iku ora gampang. Apa sampeyan siyap kanggo kabeh amarga kabeh ana ing iHorror.

Priksa trailer kasebut kanggo Tentara Wong Mati, lan wenehake manawa sampeyan bakal nonton ing 21 Mei 2021 ing Netflix ing komentar ing ngisor iki!

Related Posts

Translate »