Home Warta Hiburan Ngeri Teror Saka Laut Nyerang Shudder's 'The Beach House'

Teror Saka Laut Nyerang Shudder's 'The Beach House'

by Timothy Rawles
Gedung Pantai

Shudder wis menehi pelanggan akeh konten sing hebat sajrone pandemi lan minggu iki ora ana sing istiméwa. Streamer horor kasebut bakal diluncurake Gedung Pantai ing Juli 9.

Ing creeper lingkungan iki, kita nemokake Emily lan Randall lelungan menyang omah segara kulawargane:

"Lelungan sing ora ditemani musim iki diganggu dening Mitch lan Jane Turner, sawijining pasangan sing luwih tuwa kenal karo bapakne Randall sing kesasar. Ikatan sing ora dikarepake mbentuk nalika pasangan kasebut ngeculake lan nikmati isolasi, nanging kabeh kudu ganti amarga fenomena lingkungan sing saya aneh wiwit mbanting sore sing tentrem. Amarga efek infeksi wis kabukten, Emily berjuang kanggo ngerteni infeksi sadurunge wis kasep. ”

"Omah Pantai"

"Omah Pantai"

Cuplikan, ing ngisor iki, duwe aran loro The Thing lan Invasion of the Snatchers Body.

Sutradara Jeffrey A. Brown duwe latar mburi babagan pramuka lokasi lan nggunakake katrampilan kasebut kanggo nyetel swasana Gedung Pantai. Kajaba iku, dheweke pengin nggawe film sing ngrayakake panggunaan horor awak Cronenburg, kanthi sandhangan John Carpenter, "lan nihilisme kosmis crita HP Lovecraft."

Brown ujar ing sawijining pernyataan babagan film kasebut:

"House Beach minangka upaya kanggo pacelathon langsung lan jujur ​​karo pamirsa. Aku pengin njupuk apa sing dakkira ilang saka film horor lan disuntikake menyang skrip lan rencana produksi. Keprigelan kula babagan timbulnya kiamat lingkungan nyedhiyakake kendharaan kanggo medeni, dene minat ing ilmu evolusi dadi bahan bakar mikroba ing crita kasebut. "

 Gedung Pantai tekan Shudder tanggal 9 Juli.

Ndelok:

Related Posts

Translate »