Home Warta Hiburan Ngeri Legenda Perkotaan Paling Krepi ing Saben 50 Negara Bagian 10

Legenda Perkotaan Paling Krepi ing Saben 50 Negara Bagian 10

by Waylon Yordania
Legenda Kutha

Apa kita wis nggayuh pungkasan lelungan legenda kutha liwat AS ?! Aku kira kita duwe. Meh angel dipercaya, nanging ing kene kita duwe limang negara pungkasan ing travelog sing serem lan muga-muga sampeyan seneng maca nalika aku nulis babagan dheweke.

Saiki, mung amarga bab pungkasan ing lelungan iki, aja nganti lali! Lima final iki pancen paling apik, lan nalika kita ora ana ing negara bagian, sampeyan ora bakal ngerti tujuane sabanjure!

Apa legenda kutha favorit sampeyan kabeh? Ayo ngerti ing komentar!

Virginia: Bunnyman

Foto liwat Flickr

Aku ngenteni suwe kanggo tekan Virginia supaya bisa ngomong babagan Bunnyman. Crita kasebut pancen saya apik. Iki minangka legenda kutha sejati, lair saka rong kedadeyan ing taun 1970, sing ngalami crita, inspirasi, seniman, lan musisi dhewe lan inspirasi.

Iki diwiwiti ing Burke, Virginia:

Tanggal 19 Oktober 1970, Akademi Angkatan Udara Kadet Robert Bennett lan tunangane lagi lungguh ing mobil sing diparkir nalika ana wong sing nganggo klambi bunny putih metu saka wit-witan karo nyentak kekarone, properti lan aku duwe nomer tag sampeyan! "

Wong kasebut terus mbuwang topi ing mobil, sing nyebrot jendhela lan mlebu ing papan lantai nalika Bennett ngebut kanggo nyopir. Wong lanang iku njerit nalika lagi minggat sadurunge mbalik menyang alas.

Sepuluh dina mengko tanggal 29 Oktober, Paul Phillips, satpam konstruksi, nemokake wong sing nganggo klinci kelinci abu-abu, ireng lan putih. Phillips bisa ndeleng wong sing nyerang, nggambarake dheweke udakara 20 taun, 5'8 ″ lan rada lemu. Wong kasebut miwiti ayunan kampak ing teras teras karo bengok-bengok, "Sampeyan salah. Yen sampeyan nyedhak, aku bakal ngilangi sirahmu. ”

Polisi Fairfax County mbukak penyelidikan babagan insiden kasebut, sing kalorone pungkasane ditutup amarga kurang bukti.

Nanging, cukup kanggo nuwuhake imajinasi warga.

Apa sing kedadeyan sabanjure yaiku emas legenda kutha. Ora suwe crita wiwit tuwuh babagan Bunnyman sing misterius lan asale uga motife.

Crita kaya ngono diwiwiti ing taun 1904 nalika loro pasien suaka sing lolos mlayu menyang alas cedhak wilayah kasebut. Ora suwe warga lokal nemokake bangkai kelinci sing wis ora duwe kulit. Pungkasane, salah sawijine ditemokake nggantung ing Jembatan Stasiun Fairfax kanthi topi topi sing digawe saka tangan, lan panguwasa nganggep kedadeyan aneh wis rampung. Nanging, amarga wis ana bangkai kelinci sing ditemokake, banjur dadi jelas manawa wong sing uwal liyane isih bisa uwal.

Saiki, jarene, Bunnyman isih ngganggu wilayah kasebut, nggegirisi warga lokal lan nggantungake korbane ing jembatan sing padha nalika Halloween nyedhak. Mesthi wae, ora ana bukti sing bisa ditemokake, nanging ora ngalangi wong tuwa supaya ora ngelingake anak-anake supaya ati-ati ing Halloween supaya ora dadi korban Bunnyman.

Iki mung minangka salah sawijining versi dongeng sing muncul ing saindhenging penjahat legendaris kasebut, lan narik kawigatenku yen kabeh tuwuh saka rong kedadeyan ing taun 1970-an dening wong sing kayane kesusu karo bangunan lingkungan pinggiran kutha ing wilayah kasebut.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Bunnyman, aku nyaranake artikel Jenny Cutler Lopez "Uripake Bunnyman" saka Majalah Virginia Utara wiwit 2015. Isine kedadeyan awal, nanging uga cara crita sing tuwuh ing sekitar Bunnyman.

Washington: Mripat sing Padhang ing Sekolah Menengah Mariner

image by yhiae ahmad saka Pixabay

Sekolah Menengah Mariner ing Everett, Washington mirip karo sekolah menengah liyane ing negara iki kajaba siji detail sing cilik. Nalika sawetara lampu sekolah isih urip ing wayah wengi kaya wengi liyane, ing wayah wengi bengi tengah wengi, lampu kasebut bakal kedhep mlebu plorong ing peteng.

Yen kedadeyan kasebut, sawetara warga lokal ujar, sampeyan bisa ndeleng sepasang mata sing mencorong sing sumunar saka peteng sekolah. Apa maneh, jarene yen sampeyan ndeleng mripat cukup dawa, sampeyan bakal wiwit ndeleng sosone wong wing ing njero sekolah.

Apa iki sawetara maskot sing ora resmi, supranatural? Apa adhine Mothman mlebu kelas wengi? Ora ana sing yakin, nanging jarene sampeyan bisa ngrasakake mripat sadurunge ndeleng, lan sing ndadekake mung jinis sing serem kanggo dhaptar iki.

Virginia Barat: Siswa Tanpa Kepala ing Kabupaten Monongalia

Siswa Tanpa Kepala Legenda Urban

Legenda kutha iki minangka cara liya sing nyebabake kedadeyan rajapati sing tragis lan nyata ing wulan Januari, 1970. Kaloro kanca, Mared Malerik lan Karen Ferrell, nyoba nyoba-nyoba sawise ninggalake film pungkasan wengi ing wulan Januari. Dheweke ora katon maneh nganti mayit sing dipengeti ditemokake ing alas wulan mengko.

Warga lokal pancen keweden amarga kasus kasebut, lan sawise limang taun isih durung bisa dirampungake nganti ana wong lanang sing jenenge Eugene Clawson ngakoni paten pinaten kasebut. Nanging prekara iki. Nalika Clawson ora bisa dipungkiri wong ala – dheweke uga dihukum merkos saka bocah wadon umur 14 taun - umume wong ora ngira yen dheweke sejatine luput merjaya rong wanita enom sing dimaksud.

Kasus kasebut dadi subyek podcast, investigasi, lan buku wiwit dicekel lan diukum Clawson, lan meh ora ana sing nganggep dheweke pancen nindakake tindak kriminal iki.

Dadi sapa sing nggawe? Kanggo saben peneliti, ana tersangka sing beda, lan angel banget kanggo ujar.

Sing dingerteni yaiku wiwit jaman semana, desas-desus lan laporan penampakan saka rong wanita tanpa endhas katon ing sadawane dalan ing papan sing pungkasan ditemokake Mared lan Karen. Kasunyatane, luwih saka siji kacilakan mobil disalahake amarga apike pengendara sing ngganggu.

Apa roh-roh kasebut ngrasakake wayahe pungkasan utawa legenda kutha sing ngalami tragedi kanggo ngelingake para mudha babagan bahaya hitchhiking?

Wisconsin: Phantom of Ridgeway aka The Ridgeway Ghost

Dalan sing sepi ing cedhak Dodgeville, Wisconsin minangka papan dununge medeni sing kudune minangka semangat gabungan saka rong sadulur sing tilar donya ing tawuran bar ing taun 1840-an.

Wiwit wektu iku, mesthine ing siklus 40 taun, phantom bali. Nanging sing paling nggegirisi babagan legenda kutha iki, yaiku unsur-unsur roh sing owah. Ing macem-macem wektu, Ridgeway Ghost katon minangka kewan kaya segawon lan babi uga duwe bentuk pria lan wanita lan uga bal geni sing gedhe. Paling ora ana siji laporan sing kalebu wong jaran tanpa sirah.

Sawetara warga lokal nyebutake pandhangane para pandhita minangka gaweyane pranksters, nanging wong-wong sing wis ngalami fénoména, ora bakal kandha.

Wyoming: Kapal Pati ing Kali Platte Lor

image by enzol saka Pixabay

Aku nyedhot a kapal apik crita…

Wiwit taun 1860an, kapal phantom sing misterius dilaporake ing sadawane Kali Platte Lor ing Wyoming. Katon ing bank kabut ing wayah awan - nalika kedadeyan kaya ngono biasane ora ana - lan katon saka bayang-bayang, ditutupi es karo kru memedi ing geladhak.

Sing paling medeni babagan kapal iki yaiku dilaporake muncul sadurunge ana wong sing mati. Kajaba iku, jarene sampeyan bakal bisa ndeleng apike wong sing bakal mati ing geladak kapal, ditutupi es kaya kru liyane.

Ana akeh crita babagan Kapal Pati, nanging aku mung bakal nuduhake sing direkam ing Mung ing Negara Sampeyan:

Luwih saka 100 taun kepungkur, sawijining perangkap sing jenenge Leon Webber nglaporake pertemuane karo kapal spektral. Wiwitane, sing dideleng mung balung kabut gedhe tenan. Dheweke kesusu menyang pinggir kali kanggo ndeleng maneh lan malah nguncalake watu menyang massa sing muter. Langsung awujud kapal layar, iku tiang lan layar sing ditutupi siluman, es sing sumunar.

 

Webber bisa ndeleng pirang-pirang pelaut, uga katutup ing beku, rame ing barang sing ana ing dek kapal. Nalika dheweke minggat lan nampilake tampilan sing jelas, dheweke kaget nalika weruh layon bocah wadon sing wis dideleng. Nalika nyedhaki, trapper kasebut ngakoni dheweke dadi tunangane. Bayangake rasa kaget dheweke nalika mulih ing omah sewulan mengko amarga ngerti yen kekasihe wis seda ing dina sing padha ndeleng penampakan sing medeni.

Kanggo crita liyane saka, Klik kene.

Lha… ngono wae. Kita wis nutupi legenda kutha serem favoritku saka saben 50 negara bagian ing AS Apa sampeyan duwe favorit? Apa ana wong liya sing luwih disenengi? Ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake ing ngisor iki!

Related Posts

Translate »