Home Warta Hiburan Ngeri Adaptasi 'The Final Girl Support Group' ing Pakaryan karo Charlize Theron, Muschiettis

Adaptasi 'The Final Girl Support Group' ing Pakaryan karo Charlize Theron, Muschiettis

by Waylon Yordania
1,103 views
Grup Dhukungan Prawan Final

Novel Grady Hendrix Grup Dhukungan Prawan Final wis dilebokake ing pengembangan minangka seri ing HBO Max. Adaptasi kasebut minangka patungan kerja antarane Charlize Theron's Denver & Delilah Films kanthi asosiasi Andy and Barbara Muschietti's Double Dream and Aperture Ventures.

Sinopsis resmi buku kasebut diwaca:

Lynnette Tarkington minangka bocah wadon pungkasan sing nyata sing slamet saka pembantaian. Luwih saka dasawarsa, dheweke wis ketemu karo limang bocah wadon pungkasan lan terapis ing klompok dhukungan kanggo wong-wong sing slamet, ora bisa urip maneh. Banjur ana sawijining wanita ora kejawab rapat, lan rasa wedi banget dheweke diwujudake - ana sing ngerti babagan klompok kasebut lan bertekad kanggo nyuwek maneh, mbaka sethithik.
 
Nanging prekara pungkasan yaiku ora preduli, alangan wengi sing peteng, piso sing landhep, ora bakal nyerah.

Buku kasebut bubar lagi wae kena ing rak, nanging wis nyebabake para penggemar fiksi horor. Iki minangka adaptasi paling anyar kanggo salah sawijining novel Hendrix. Kang Pandhuan Klub Buku Kidul kanggo Slaying Vampires bubar dijupuk dening studio Amazon kanggo, lan novel, Eksorsisme Kanca Paling Apik bakal teka maneh saka studio kasebut.

Theron bakal dadi produser eksekutif ing proyek kasebut bebarengan karo Muschiettis. Andy Muschietti uga bakal ngarahake episode pilot.

iHorror bakal nggawe sampeyan nganyari babagan warta paling anyar babagan adaptasi nalika kasedhiya.

Wis maca Grup Dhukungan Prawan Final? Apa sampeyan penggemar buku Hendrix? Ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake ing komentar ing ngisor iki!

SOURCE: deadline

 

Translate »