Home Warta Hiburan Ngeri Ulasan Pertama Kanggo 'Kills Halloween' Wis Tekan

Ulasan Pertama Kanggo 'Kills Halloween' Wis Tekan

Yikes

by Trey Hilburn III
5,260 views
Halloween

Kills Halloween ditampilake ing Festival Film Venesia lan bisa ditemokake kanthi nyuda negativitas kanthi cara positipitas. Dadi, kasunyatane negativitas, sing malah kuwatir banget. Biasane aku njupuk barang-barang kasebut kanthi gandum, nanging umume wong sing ora ngerteni iku akeh banget.

Sawise disiarkan, akeh Tweet sing diwutahake sing umume menehi saran yen film kasebut umume rame. Serius, dheweke nggunakake "kekacoan". Tembung kasebut nuduhake akeh. Semono uga "penggemar bocah" lan "layanan penggemar".

Coba luwih becik ndeleng pirang-pirang nods ing film sing sadurunge, nanging nalika film dadi retooling bahan sumber kanggo ngisi 2 jam kanthi nglirik terus-terusan, apa ora sing digoleki.

Katon uga ana akeh reaksi sing ujar manawa saham kasebut ora ana, lan iki ora bisa mindhah narasi Strode lan Myers. Warta sing apik yaiku manawa akeh wong sing ujar manawa jumlah pembunuhan pancen dhuwur lan kabeh isih utuh. Dadi, paling ora kita bisa ngenteni.

Tema kasusahan lan trauma lan mentalitas mob mobless uga katon utama ing reaksi kasebut.

Ing sisih negatif maneh, akeh skor sing ana ing kisaran 2.5 lan malah ndeleng sawetara 1 saka 5. Ana sawetara 4 saka 5 nanging ora cukup kanggo ngilangi kabeh prihatin kanthi ati-ati.

Salah sawijining prekara sing paling ngeselake lan katrangan sing bakal dibayangke ing pirang-pirang ulasan yaiku wartawan Hollywood, David Rooney, sing ujar, "Angsuran paling anyar iki kaya topeng ghoul lateks sing ora bisa dibentuk lan ora ana sing cocog."

Aku ora bisa ngrasakake manawa Venesia minangka papan sing salah kanggo mateni slasher. Pancen ora umum, nanging aku ora bisa ngrasakake Kills Halloween mesthi luwih sukses ing festival genre, kayata Fantasia utawa Fantastic Fest.

Apa reaksi negatif awal iki kuwatir? Sampeyan bakal bisa ndeleng dhewe nalika Kills Halloween tekan bioskop wiwit tanggal 15 Oktober.

Translate »