Home Warta Hiburan Ngeri 'Kepala': Film Horor Anyar Wiwit Abad Pertengahan

'Kepala': Film Horor Anyar Wiwit Abad Pertengahan

by Timothy Rawles

Ana film horor anyar sing diarani "Kepala" ing produksi sing sampeyan pengin tetep diawasi, lan diwenehake saka sutradara sing mesthi ora sedhih banget.

"Kepala" diterangake minangka a "Film medievel medeni."

"Kepala" Jordan Downey saiki lagi diproduksi.

Plot dadi cara iki:

"Pemburu monster barbar saka Abad Pertengahan dihantui karo kepala sing dipotong nalika salah sawijining pembunuhan bisa urip maneh."

Sutradara film kasebut, Yordania Downey wis suwe banget wiwit film debut sing paling murah, saiki dadi klasik "ThanksKilling".

Film kasebut minangka koleksi pamujine kanggo genre kasebut. Ing kono, dheweke ngrujuk kabeh babagan Freddy Krueger menyang Leatherface.

Dheweke duwe PhD kiasan kanthi medeni.

ing 2014, Yordania uga melu salah sawijining seri horor favorit ing taun 80-an, nggawe terusan jinis ing "Critters: Bounty Hunter," minangka tambahan sing apik banget kanggo semesta Critters.

Yen sampeyan durung nate weruh, delengen megah banget.

Sanajan anggaran saiki wis luwih gedhe, gaya Yordania njupuk apa sing diduweni lan nggawe sing luwih larang kaping pindho.

Yen njupuk potongan wektu, dompet bisa ditrapake, nanging ing wektu sing suwe tandha-tandha dolar lan jenius teknologi mesthi bakal katon ing layar.

iHorror bakal nganyari sampeyan nalika ngerti babagan produksi menyang "Kepala."

"Kepala" dipimpin dening Jordan Downey lan dibintangi karo Christopher Rygh.

Related Posts

Translate »