Home Warta Hiburan Ngeri Cuplikan 'Matrix: Kebangkitan' Bakal Nggawe Sampeyan "Whoa"

Cuplikan 'Matrix: Kebangkitan' Bakal Nggawe Sampeyan "Whoa"

Panganan Kepala

by Trey Hilburn III
7,696 views
Matrix

Matriks: Wungunipun trailer pungkasane ana ing kene. Pikiran kita wis diunekake kanthi tenanan. Saka Matrix sing diupdate nganti kahanan anyar lan pakunjaran Pak Anderson lan kerja anyar lan kung-fu. Kita tresna banget karo kabeh sing kita tingali.

Kita ora prelu akeh adol nalika bali menyang The Matrix, nanging iki ngluwihi pangarepan kita. Kita bakal bali menyang jagad sing mbudidaya kanthi cara inovatif lan kita ora sabar ngenteni dheweke bakal kepincut.

Film kasebut dibintangi Keanu Reeves, Carrie Anne Moss, Jessica Henwick, Christina Ricci, Ellen Hollman, Priyanka Chorpa Jones, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Lambert Wilson, Jada Pinkett Smith lan liya-liyane.

Matriks: Wungunipun Apa sampeyan teka ing bioskop lan HBO MAX wiwit tanggal 22 Desember.

Translate »