Home Warta Hiburan Ngeri Seri Audio 'The Sandman' Bakal Panas Saka Iki Saka Audible lan DC

Seri Audio 'The Sandman' Bakal Panas Saka Iki Saka Audible lan DC

by Waylon Yordania
The Sandman

Seri novel grafis Neil Gaiman, The Sandman, wis dadi favorit penggemar wiwit pisanan diterbitake ing taun 1989, lan Musim Panas iki, para penggemar bakal duwe cara anyar kanggo nikmati karakter kasebut kanthi drama audio anyar saka Audible lan DC Comics sing dicritakake dening Gaiman dhewe.

Disutradarai dening Dirk Maggs, adaptasi kasebut bakal nduwe desain swara sing tliti lan audio sing apik lan immersive miturut rilis pers sing nembe ditampa. Maggs wis kerja bareng Gaiman sadurunge nggawe adaptasi audio saka Bocah AnansiOmen Apik, Ora Ana Endi, Lan Stardust.

Sinopsis:

Nalika wong okultisme nyoba nyekel perwujudan fisik Pati kanthi murah kanggo urip langgeng, dheweke malah keliru mbedhil adhine Pati yaiku Morpheus, Raja Impen. Sawise dipenjara pitung puluh taun lan pungkasane bisa lolos, Morpheus ngupayakake mbalekake obyek kekuwatane sing ilang lan mbangun dununge. The Sandman nderek Morpheus, lan masarakat lan papan sing dheweke pengaruhe, nalika dheweke nyoba mbenakake kesalahan kosmik lan manungsa sing ditindakake sajrone eksistensi Tanpa wates.

Gaiman wis melu proses, nggawa The Sandman urip ing audio nganggo Maggs.

"Meh 30 taun kepungkur, Dirk Maggs nyedhaki DC babagan adaptasi The Sandman dadi audio Ora kedadeyan (sanajan aku lan Dirk pisanan nyebrang dalan) lan aku seneng yen ora kedadeyan, amarga kita saiki ana ing drama audio Golden Age, lan aku lan Dirk luwih apik ing babagan apa kita nindakake, "ujare Gaiman ing sawijining pernyataan. "Iki adaptasi audio sing sugih saka The Sandman Novel Grafis, digawe kanthi apik dening Dirk Maggs, kanthi pemain bintang kabeh. Aku seneng banget ana ing kono kanggo ngobrol casting, ana ing kono kanggo maca skrip lan menehi saran, lan ing studio, nonton sulap digawe lan ngrekam narasi. Aku ora sabar nganti jagad iki krungu apa sing wis ditindakake. ”

"Pengulangan audio iki saka The Sandman jembar lan ambisi lan adhedhasar eksklusif ing cathetan asli Neil lan skrip kanggo seri DC sing apik. Produksi kita nyelehake imajinasi Neil, kaya-kaya dheweke nulis crita ing jejere kita, nggawa rincian lan sawetara crita sing durung dingerteni nganti saiki, ”tambah Maggs. "Audio kanthi unik nglengkapi imajinasi visual para seniman buku komik lan kecemerlangan kreatif Neil, dene para pemeran luar biasa lan musik Jim Hannigan nambah semangat emosional. Periode inkubasi telung dekade proyek iki regane saben menit ngenteni. Inti saka Sandman Neil Gaiman. ”

The Sandman wis dadi properti sing panas pirang-pirang taun kanthi pirang-pirang upaya adaptasi, sing umume gagal ngasilake - mung bubar diumumake yen Netflix milih adaptasi visual saka crita kasebut–Dadi bakal dadi perawatan khusus kanggo para penggemar supaya bisa adaptasi karo pakaryan Gaiman iki.

Sampeyan bisa mriksa CLIP AUDIO kanggo seri anyar kanthi Klik kene.

Ora ana kabar babagan casting seri audio kasebut. Cicilan kaping pisanan saka The Sandman bakal kasedhiya kanggo diunduh Musim Panas 2020 ing basa Inggris kanthi rilis sabanjure ing basa Prancis, Jerman, Italia, lan Spanyol.

Related Posts

Translate »