Home Warta Hiburan Ngeri 'Transformers: The Movie' Bali menyang Bioskop suwene 2 Wengi kanggo Ngrayakake HUT 35 taun iki

'Transformers: The Movie' Bali menyang Bioskop suwene 2 Wengi kanggo Ngrayakake HUT 35 taun iki

Autobot, Gulung! Nanging, Alon-alon Kita Nduwe Artritis

by Trey Hilburn III
363 views
Transformers

Inggih, Transformers ing kene kanggo ngelingake babagan kematian kita lan manawa kita wis tuwa. Transformer: Film bakal bali menyang bioskop kanggo ngrayakake ulang taune kaping 35 kanggo rong wengi khusus. The Fathom Events shindig bakal bali menyang layar amba kanggo jeblugan Decepticon lan supaya kita nangis kaya bocah cilik maneh.

Sinopsis kanggo Transformer: Film kaya ngene:

"Wis pirang-pirang ewu taun, Autobots heroik, sing dipimpin dening Optimus Prime (Peter Cullen), perang karo Decepticons ala, dipimpin dening Megatron (Frank Welker). Nalika perang antarane Autobots lan Decepticons nesu ing Bumi, ancaman sing luwih gedhe isih ana. Unicron (Orson Welles, Citizen Kane), sawijining planet ngowahi sing nggunakake kabeh sing ana ing dalane, arep menyang Cybertron kanggo mangan homeworld Transformers lan ngilangi Autobots lan Decepticons. Siji-sijine pangarep-arep yaiku Autobot Matrix of Kepemimpinan. Kanthi mungsuh anyar mburu wong-wong mau lan ana bebaya sing ana ing saben pojok galaksi, para Autobot njupuk misi sing mbebayani kanggo nylametake planet sing bakal ngowahi nasib ing salawas-lawase. "

Transformers

Film iki pancen isih cilik. Iki uga ngrusak banget lan ora duwe bisnis mbuwang kabeh generasi bocah. Maksudku, sing iki metu ayunan lan langsung mbuktekake manawa bakal hardcore dibandhingake karo pertunjukan kasebut. Spoiler, mateni karakter sing wis suwe ora karuan.

Sampeyan bisa prapesan karcis neng kene suwene rong wengi gedhe sing ditindakake tanggal 26 lan 27 September. Priksa dhaptar ing tautan kanggo ndeleng manawa lagi diputer ing wilayah sampeyan.

Apa sampeyan nangis kaya nangis sadurunge Transformer: Film?

Translate »