Home Warta Hiburan Ngeri 'The Walking Dead' bakal rampung karo musim 11

'The Walking Dead' bakal rampung karo musim 11

by Waylon Yordania
The Kayaking Mati

AMC iku The Kayaking Mati bakal rampung, nanging pamitan pungkasan diwenehake karo musim 11 uga seri spin-off liyane sing fokus ing rong karakter sing paling populer ing acara kasebut.

Musim pungkasan bakal suwene rong taun lan bakal kasusun saka 24 episode sing bakal ngasilake seri ing taun 2022.

miturut The Hollywood Reporter, final bakal nggawe seri spin-off anyar sing bakal fokus karo Daryl (Norman Reedus) lan Carol (Melissa McBride). Seri sing durung judhul kasebut bakal diluncurake ing taun 2023. Kajaba iku, jaringan kasebut ngumumake nggawe seri liyane ing jagad iki The Kayaking Mati kanthi judul Dongeng Wong Mati Lumampah, antologi adhedhasar karakter lan backstory sing ana ing kiamat zombie.

Seri kasebut wis ngasilake loro spin-off: Wedi Mati Lumampah lan seri winates rong musim Ing Lumampah Mati: Donya Ngluwihi.

Norman Reedus lan Melissa McBride bakal dadi fokus seri dhewe sawise final The Walking Dead.

THR pamer acara Angela Kang ujar:

"Aku ngarep-arep bisa ngobrol karo panulis, produser, direktur, kru lan kru sing hebat kanggo nyipta crita pungkasan Robert Kirkman kanggo para penggemar sajrone rong taun sabanjure. The Kayaking Mati Seri unggulan wis dadi omahku sing kreatif sajrone dasawarsa lan dadi apike yen rampung, nanging aku ora bakal luwih seneng bisa kerja bareng karo Scott Gimple lan AMC kanggo nggawe seri anyar kanggo Daryl lan Carol. Makarya karo Norman Reedus lan Melissa McBride dadi sorotan karirku lan aku seneng bisa terus crita bareng. ”

The Kayaking Mati temtu nggawe sejarah televisi. Sawetara penggemar horor, kalebu aku, mikir seri lengkap babagan wabah zombie bisa sukses, nanging piye wae AMC bisa terus seri kasebut kanthi menehi crita menarik sing inspirasi saka novel grafis Robert Kirkman.

Kanthi cara dhewe, iki minangka pungkasan jaman.

Apa sing diarani sampeyan penggemar iHorror? Apa pungkasan saka The Kayaking Mati kaget? Apa sampeyan bakal sedhih yen bisa mlaku? Ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake ing komentar ing ngisor iki!

Related Posts

Translate »