Home Warta Hiburan Ngeri Ana Sejatine Count Chocula Frappuccino ing Menu Rahasia Starbucks

Ana Sejatine Count Chocula Frappuccino ing Menu Rahasia Starbucks

by admin
1,071 views

Ditulis dening John Squires

Sampeyan bisa uga ora ngerti babagan iki, nanging menu ngombe Starbucks luwih akeh tinimbang menu sing bakal sampeyan dhaptar ing papan kasebut. Macem-macem teh, kopi, lan frappucino sing beda-beda ditemokake ing "Menu Rahasia" perusahaan, sing sarat karo omben-omben sing bisa digawe ing lokasi Starbucks ing saindenging jagad - mung ora diiklanake. Dadi, dheweke "rahasia."

Lan, pancen ana Count Chocula Frappuccino.

Mangkene resep, liwat Menu Rahasia Starbucks...

  • Susu kabeh menyang baris pisanan
  • Tambahake bubuk vanilla (2 sendok, 3 grande, 4 venti)
  • Tambah sirup marshmallow (dhuwure 1 pompa, 1.5 grande, 2 venti)
  • Tambah sirup mocha (dhuwure 1 pompa, 1.5 grande, 2 venti)
  • Ndhuwur karo krim kocok lan gerimis mocha opsional

Dadi, kepiye sampeyan pesen minuman saka menu rahasia Starbucks? Pancen sederhana…

1. Temokake wedang sing pengin dicoba lan cathet resepe, ora mung jenenge.

2. Sing paling penting dieling-eling nalika pesen minuman menu rahasia yaiku ora kabeh Barista ngerti jeneng minuman kasebut. Pesenan miturut resep.

Yo wis Ngono wae. Saiki goleki Count Chocula Frapp lan critakake kepiye!

ngetung chocula frappuccino

Translate »