Home Sinar Blu Klip 'Ambang' Ngumumake Sing Ana Ing Perjalanan sing Diisi Teror Iki “Ora Ana Aman”

Klip 'Ambang' Ngumumake Sing Ana Ing Perjalanan sing Diisi Teror Iki “Ora Ana Aman”

Ritual, Kultus lan Sihir Kanthi Cara Iki

by Trey Hilburn III
180 views
Ambang

Video Panah's Ambang katon apik banget. Sawise ditayangke ing sawetara festival film, dheweke wis teka kanthi blu-ray lan kita ora sabar ngenteni priksa. Crita kasebut minangka burner alon-alon sing ana ing dalan sing diisi misteri tembok, tembok lan sihir.

Aku seneng film plancongan sing apik lan aku seneng film sing duwe tugas ngimbangi garis narasi sing angel. Ing kasus iki, apa adhine Leo sing wis adoh saka Virginia isih narkoba utawa apa sing diandharake babagan kultus lan pimpinan misterius bener? Apa overdosis sing dialami Virginia utawa ana sing luwih ala?

Cuplikan ing ngisor iki nyinaoni hubungan antarane sedulur lan wanita sing wis pisah lan ikatan sing apik lan apik banget kanggo loro karakter kasebut.

Ambang

Sinopsis kanggo Ambang kaya ngene:

"Nalika telpon saka biru nggawe Leo (Joey Millin) kontak maneh karo mbakyune, Virginia (Madison West), adoh saka kulawarga amarga penyalahgunaan obat-obatan pirang-pirang taun, dheweke teka kanggo nemokake dheweke dhewe ing gundhul apartemen ing tengah overdosis sing jelas. Sawise kejang-kejang lan mual, Virginia meksa marang Leo manawa dheweke wis resik 8 wulan amarga direwangi klompok misterius. Dheweke ngandhani adhine sing sinis yen edginess lan paranoia dheweke sejatine diwiwiti saka ritual jahat sing ditindakake dening klompok sing nggawa dheweke paling murah lan pungkasane nuduhake dheweke dadi kultus. Kutukan iki nyebabake emosi lan sensasi fisik dheweke kanggo pria sing durung nate ditemokake sadurunge. Kanthi krama ing watu, Leo duwe dhemit dhewe. Nanging, dheweke kanthi wegah dibujuk dening Virginia kanggo miwiti plancongan lintas negara kanggo nglacak wong asing sing mbayangake kasebut ing sangisore peringatan yen dheweke ora bisa ditemokake lan kabeh ana ing kepalanya, dheweke bakal pindhah menyang rehab. Nanging, nalika kencan karo nasib wis saya cedhak, Leo mulai curiga yen dongane adhine bisa uga duwe zat. ”

Fitur blu-ray kaya ing ngisor iki:

  • High-Definition (1080p) Presentasi Blu-ray
  • Audio Master 5.1 DTS-HD Asli
  • Subtitle Inggris opsional kanggo budheg lan dirungokake
  • Komentar audio anyar karo direktur Powell Robinson & Patrick R. Young, produser Lauren Bates lan aktor utama Joey Millin lan Madison West
  • Komentar audio anyar karo direktur Powell Robinson & Patrick R Young, lan editor William Ford-Conway
  • Nyebrang Ambang, dokumenter dawa-dawa nalika nggawe Ambang
  • Ngunggahake Cuplikan iPhone: Rusak Koreksi Warna
  • Soko Apa-apa: Direktur Round Round Genre Genre moderat dening Scott Weinberg karo direktur Powell Robinson & Patrick R Young (Ambang), Brandon Espy (We Follow You), James Byrkit (Coherence), Zach Donohue (The Den) lan Elle Callahan (Witch Hunt )
  • The Power of Indie Horror - Tumindak kanggo diskusi meja bunder Film Ora Konvensional moderat dening Zena Dixon karo aktor Madison West lan Joey Millin (Ambang), Kelsey Griswold (Diikuti), Gabrielle Walsh lan Ryan Shoos
  • Soundtrack asli Swara Ambang
  • Skrip outline asli ambang
  • Cuplikan lan teaser asli
  • Galeri gambar
  • Lengan sing bisa dibaleni nampilake karya seni asli lan sing nembe ditugasake dening Kopi lan Rokok
  • ONLY PRESSING FIRST: Buklet Kolektor Ilustrasi nampilake tulisan anyar ing film dening Anton Bitel

Sampeyan bisa njupuk salinan Ambang neng kene.

Translate »