Home Warta Hiburan Ngeri Film Horor Anyar Timothée Chalamet 'Bones and All' entuk Rating Hard R

Film Horor Anyar Timothée Chalamet 'Bones and All' entuk Rating Hard R

Chalamet melu Game Horror

by Trey Hilburn III
5,076 views
Chalamet

Balung lan AlAku diterangake minangka film horor sing bakal teka. Iki adhedhasar buku kanthi jeneng sing padha dening Camille DeAngelis. Film iki dibintangi Timothée Chalamet ing salah sawijining peran medeni sing pisanan. Film iki disutradarai déning Luca Guadagnino. Direktur iki biasane dikenal kanggo bayangan re anyar saka Dario Argento Suspiria.

Guadagnino kang Suspiria remake ana sing ayu. Dheweke nindakake tugas sing apik banget kanggo nyritakake babagan para penyihir kanthi cara sing beda. Dheweke uga bisa nambah pungkasan gnarly lan ganas sing di-push panganiaya lan gore kanggo tingkat liyane. Sapa wae sing tumindak kanthi cara gory iku kanca kita.

Mulane iku apik kanggo ndeleng Guadagnino njupuk ing Balung lan Kabeh. Katon yen dheweke bakal ngandelake gaya lan kekerasan sing kuat kanggo nyurung narasi lan kita pancen luar biasa ing kene.

Chalamet

Crita kasebut nyusul bocah wadon enom sing jenenge Maren (Russsell) sing duwe kepinginan rahasia kanggo mateni lan mangan wong sing nyabrang dalane. Dheweke ketemu wong sepi sing jenenge Lee (Chalamet) ing pinggiran masyarakat. Wong loro langsung nemokake rasa ora nyaman karo siji liyane. Wong loro njupuk lelampahan ewu mil neraka sing njupuk wong liwat backwoods didhelikake lan mbebayani Ronald Regan frenetic Amerika. Perjalanan kasebut dadi telusuran sapa sejatine saben wong kanthi asil sing asring gawe kaget lan getihen.

Balung lan Kabeh wis dirating R kanggo kuwat, getih lan disturbing isi kasar, basa saindhenging, sawetara isi seksual lan mudho Graphic singkat.