Home Warta Hiburan Ngeri Tony Todd Bali ing Teaser 'Candyman' Kabeh Anyar

Tony Todd Bali ing Teaser 'Candyman' Kabeh Anyar

by Trey Hilburn III
Tony Todd

Coba aja ngrasakake hawa anyep ing pungkasan Candyman nggoda, kowe kabeh. Ngintip film Nia DaCosta paling anyar, menehi pitunjuk luwih lengkap babagan apa sing bakal ditindakake film kasebut. Ing ndhuwur kabeh perkara sing apik banget, pungkasane trailer menehi swara Tony Todd sing akrab lan ditrima.

Mesthine, kita kabeh ngerti manawa Tony Todd nggawe peran ing taun 1992 Bernard Rose klasik Sing ora satus persen yaiku keterlibatan Todd ing Jordan Peele sing diproduksi anyar, DaCosta ngarahake film.

Saiki, kita ndeleng lukisan pasuryan Tony Todd lan sing ngarep nyebutake nyindir swarane ing pungkasan. Film kasebut wis menehi salam, nanging saiki ora sabar.

Sinopsis kanggo Candyman kaya mangkene:

"Saiki, dasawarsa sawise menara Cabrini pungkasan dirusak, Anthony lan pacare pindhah menyang loteng ing Cabrini sing saiki wis kepenak. Pertemuan kanthi kasempatan karo wong lawas wis ngenalake Anthony babagan kisah nyata ing balik Candyman. Amarga kuwatir nggunakake rincian macabre kasebut ing studio minangka lukisan anyar, dheweke kanthi ora sengaja mbukak lawang menyang kompleks kepungkur sing mbabarake kewarasan lan nggawe kekerasan sing medeni. "

Ya, para penggemar Candyman? Apa sampeyan seneng banget nalika ndeleng dongeng Clive Barker versi DaCosta. Kajaba iku, apa sampeyan seneng karo Tony Todd? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Related Posts

Translate »