Home Warta Hiburan Ngeri Cuplikan Pungkasane Saka Inferno Ijo

Cuplikan Pungkasane Saka Inferno Ijo

by admin

Inferno Ijo

Wis sawetara suwe amarga ora ana sing kudu dilaporake Green Inferno, Ode sing disenengi Eli Roth kanggo film kaya Holocaust Cannibal. Ing pungkasan buntut taun kepungkur, kita ngerti manawa Open Road Films bakal menehi film teater ing tanggal 5 September taun iki, sanajan nalika semana kita durung weruh trailer utawa malah kabeh gambar sing isih ana saka Roth sing ditunggu-tunggu maneh menyang kursi direktur.

Kita janji bakal nggawe sampeyan dikirim kapan wae krungu luwih akeh lan dina iki janji bakal dijanjekake. Cuplikan kanggo Green Inferno pungkasane wis metu saka alas sing ditanduri kanibal, lan saiki kita saiki kasedhiya kanggo menehi sampeyan ing piring perak. Lan sial, apa rasane enak.

Klik tombol puter ing ngisor iki kanggo nyelehake untu ing gambar pertama film horor sing ditunggu-tunggu taun 2014, sing diwenehake Moviefone!

[youtube id = "b97hV9SeGQk"]

In Green Inferno, ditulis bebarengan lan disutradarai dening Eli Roth, klompok aktivis mahasiswa lelungan menyang Amazon kanthi upaya nylametake suku saka kepunahan. Perjalanan kasebut bakal nggegirisi nalika ngerti yen dheweke nyoba nglindhungi suku kanibal ... lan dheweke bakal dadi kursus utama.

Minangka penggemar film Roth sadurunge, aku ngarep-arep banget kanggo film iki, sing kudune dadi angin seger, ing tengah-tengah kabeh horor bertema paranormal sing mbanjiri box office ing taun-taun pungkasan. Keprigelan Roth kanggo wong sing lara, bengkong lan nggegirisi bisa uga ditrapake ing genre sing dibutuhake, lan aku ora sabar ngenteni mripatku kanthi medeni sing ngenteni.

Ngomong apa ?!

Related Posts

Translate »