Home Warta Hiburan Ngeri Trailer 'Cyst' Kebak Horror Badan Metu

Trailer 'Cyst' Kebak Horror Badan Metu

Yen Sampeyan Kaya Gross Outs Iki Kanggo Sampeyan

by Trey Hilburn III
6,620 views

Kabeh saka Kista trailer punika throwback ole apik kanggo medeni reged metu saka 1980s lan moments campy amba saka umur atom monsters. Iku surging karo goopiness lan ton saka FX amba lan persil saka pancasan akting amba. Kabeh ing kabeh, iku katon kaya sawetara gedhe bodho lan campy fun.

Kista

Sinopsis kanggo Kista kaya ngene:

Perawat Patricia kerja ing ahli bedah plastik sing antusias sing percaya yen dheweke nemokake mesin ngilangi kista lan, nglawan saran swara Patricia, ora bakal mandheg paten supaya bisa digunakake kanggo pasien. Nanging nalika bedane dadi altercation fisik, ngrusak mesin, apa sing diwiwiti minangka dina pungkasan Patricia ing tugas dadi perang kanggo kaslametané sawise dhokter "Get Gone" penemuan cyst-njabut ora sengaja nguripake tumor pasien menyang cyst-monster sing medeni. kantor.

Kista saiki kasedhiya ing digital lan on demand.