Home Warta Hiburan Ngeri [TRAILER] Sam Raimi Nampilake Pamirso menyang '50 Negara Waja' ing Quibi

[TRAILER] Sam Raimi Nampilake Pamirso menyang '50 Negara Waja' ing Quibi

by Timothy Rawles

Quibi, platform video seluler kanthi bentuk sing cendhak, bakal diluncurake tanggal 6 April lan para penggemar horor wis entuk kabar luwih lengkap babagan konten sing hebat utamane saka maven medeni Sam Raimi.

Mati Evil direktur minangka eksekutif sing ngasilake antologi, nggunakake platform sing anyar kanggo crita anyar saben dina. Crita kasebut dijupuk saka saindenging Amerika lan njelajah crita rakyat sing diwarisake kanthi turun temurun saka saben negara.

Saka tampilan, konten kasebut minangka crita crita kualitas teater sing dibintangi para aktor A-list kayata Taissa Farmiga lan Christina Ricci kanggo sawetara jeneng.

Quibi

Peluncuran resmi antologi kasebut yaiku tanggal 13 April, nanging sampeyan bisa entuk akses luwih cepet nalika ndhaptar Quibi.com nganti tanggal 5 April.

Priksa trailer ing ngisor iki lan wiwiti lengganan sampeyan kene.

About 50 Negara Wedi 

Musim pisanan saka 50 Negara Wedi bakal njelajah crita adhedhasar legenda kutha saka Colorado, Florida, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Oregon lan Washington lan para pemirsa luwih jero lagi nggegirisi sing ana ing sisih ngisor negara kita.

Sam Raimi Nampilake Pamirsa menyang '50 Negara Waja 'ing Quibi

Quibi

stars

Rachel Brosnahan, Travis Fimmel, Christina Ricci, Jacob Batalon, Ming-Na Wen, Taissa Farmiga, Asa Butterfield, John Marshall Jones, Ron Livingston, Victoria Justice, Karen Allen, Colin Ford, Alex Fitzalan, James Ransone, Emily Hampshire, Elizabeth Reaser, Rory Culkin, Warren Christie , Danay Garcia lan William B. Davis lintang.

Credits Produksi

50 Negara Wedi diprodhuksi dening Gunpowder & Sky lan eksekutif sing diproduksi dening Sam Raimi (Spider Man, Tentara Peteng, Mati Ala), Debbie Liebling ("Pen 15," Ditambahake Siji), Van Toffler, Tony DiSanto, Cody Zwieg, Barry Barclay, Tommy Coriale lan Chris Mangano. Sam Raimi uga bisa ngarahake lan nulis bareng karo Ivan Raimi (Tentara Peteng, Seret Aku menyang Neraka, Darkman).

Related Posts

Translate »