Home Warta Hiburan Ngeri Cuplikan kanggo "Wish On" Nampilake Dendam Remaja Manis

Cuplikan kanggo "Wish On" Nampilake Dendam Remaja Manis

by Kelly McNeely

Kita kabeh wis dadi bocah cilik nalika urip, mula kita kabeh bisa ngerti kasunyatane yen nyedhot. Kabeh wong kayane lagi ngalami krisis identitas sing terus-terusan lan tekanan peer minangka rasa lara ing bokong. Sampeyan isih enom banget amarga kebebasan total, nanging wis tuwa banget kanggo uwal saka keputusan sing ora apik. Saiki bayangake, kanthi ora sengaja, sampeyan kesandhung ing kothak sihir sing menehi pitu kekarepan. Apa sing bisa salah? Dadi, miturut trailer anyar kanggo Pengin On, akeh. Akeh sing bisa salah.

Yen sampeyan wis nate weruh Pituduh seri, sampeyan ngerti aturan mesin pengin medeni supranatural. Bocah-bocah wadon enom menehi kekarepan, kekarepan diwenehake, ana wong sing nandhang lara minangka akibat. Corak sing nyenengake Pengin On yaiku protagonis enom kita ora pengin mandheg karo kekarepan sing mbebayani.

Kredit gambar: Broad Green Pictures

Maneh, dadi remaja iku angel, nanging cah wadon Mandheg wae. Sampeyan duwe pitu kekarepan Dadi akeh sing salah. Dadi, pancen jelas, sanajan dheweke meksa "kabeh bakal apik". Nalika kabeh katon apik banget kanggo protagonis kita, kita bisa ndeleng manawa bocah wadon sing "bakal bosok" nyebabake kulit cepet bosok. Uga ndeleng sawetara kedadeyan sing ora disengaja karo sampah ing adegan sing ngelingake apa sing bakal dideleng Destination final.

Sing siji iki kayane bisa nyenengake, luwih-luwih yen dendam sing manis, cilik, lan remaja. Kepiye cara sing luwih apik kanggo ngatasi bocah wadon sing meh ngeterake sampeyan ing mobil tinimbang karo keputusane dermatologis?

Pengin On dipimpin dening John R. Leonetti (Annabelle) lan ditulis dening Barbara Marshall (viral). Joey King (Ing Conjuring) lintang karo Sherilyn Fenn (Twin Peaks) lan Ryan Phillippe (Aku Ngerti Apa sing Sampeyan Liwat Musim Panas, Tujuan Kasar). Lan delengen! Shannon Purser (Barbie sing dikasihi saka Stranger Things) wis bali!

Kredit gambar: Broad Green Pictures

Pengin On hits bioskop tanggal 30 Juni. Priksa trailer ing ngisor iki.

Yen sampeyan pengin mikir babagan pembunuhan gaib, sampeyan bisa ngupayakake kanthi sabar Rilis Kothak Blu-Ray Wishmaster Francaise.

 

Related Posts

Translate »