Home Warta Hiburan Ngeri Tonton: Cuplikan Anyar sing Nggegirisi kanggo 'Iblis Selawase' karo Tom Holland

Tonton: Cuplikan Anyar sing Nggegirisi kanggo 'Iblis Selawase' karo Tom Holland

by Waylon Yordania
Sétan Kabeh Wektu

Netflix wis dirilis trailer kanggo thriller anyar Sétan Kabeh Wektu, lan menehi kita tampilan sing apik banget lan ora nyenengake kanggo film bertaburan bintang kanthi potensi sing akeh.

Ditemokake ing pasca Perang Dunia II ing Ohio kidul lan Virginia Barat, film kasebut adhedhasar novel debut 2011 kanthi jeneng sing padha karo panganggit Donald Ray Pollock.

Sinopsis resmi saka IMDb diwaca kaya ing ngisor iki:

Sétan Kabeh Wektu ngetutake karakter karakter sing aneh lan aneh wiwit pungkasan Perang Dunia II nganti taun 1960an. Ana Willard Russell, veteran pembunuhan sing nyiksa ing Pasifik Kidul, sing ora bisa nylametake garwane sing ayu, Charlotte, saka pati sing lara amarga kanker, ora perduli pira getih korban sing dicurakake ing "log pandonga". Ana Carl lan Sandy Henderson, tim pembunuh ber serial bojo lan bojo, sing troll ing dalan gedhe Amerika sing golek model sing cocog kanggo dipoto lan dibasmi. Ana pandhita sing nangani laba-laba Roy lan kanca muter gitar virtuoso sing cacat, Theodore, mlayu saka ukum. Lan kejiret ing tengah-tengah kabeh yaiku Arvin Eugene Russell, putra yatim piatu Willard lan Charlotte, sing tuwuh dadi wong sing apik nanging uga kasar uga duwe hak dhewe.

Film iki dibintangi Tom Holland (Spider-Man: Far From Home), Robert Pattinson (Omah LIAYS), Sebastian Stan (Avengers: Endgame), Bill Skarsgard (IT), Mia Wasikowska (Layung Peak), Riley Keough (Mad Max: ngamok Road), Haley Bennett (The Girl on the Train), lan Jason Clarke (Winchester).

Sétan Kabeh Wektu wis siyap kanggo perdana ing Netflix tanggal 16 September 2020! Priksa cuplikan ing ngisor iki!

SOURCE: deadline

Related Posts

Translate »