Home Warta Hiburan Ngeri Tonton: Netflix Nyetel Teaser kanggo Thriller 'Clickbait' Nggawe Rilis Agustus

Tonton: Netflix Nyetel Teaser kanggo Thriller 'Clickbait' Nggawe Rilis Agustus

by Waylon Yordania
2,406 views
Clickbait

Netflix's Clickbait, seri winates anyar sing bakal dirilis Agustus 25, 2021, wis ngeculake teaser resmi pertama lan katon apik banget!

Saka sinopsis resmi:

Nick Brewer (Adrian Grenier, Setan Nganggo Prada) minangka bapak, bojo lan sedulur sing maha asih, sing ing sawijining dina tiba-tiba lan misterius ilang. Video sing ditampilake ing internet Nick sing dikepung banget nyekel kertu sing ujar "Aku nyiksa wanita. Jam 5 yuta tontonan, aku mati ”. Apa iki ancaman utawa pengakuane? Utawa kalorone? Minangka mbakyune (Zoe Kazan, Lara Gedhe) lan garwa (Betty Gabriel, Njaluk metu) cepet-cepet golek lan nylametake, dheweke nemokake sisih Nick sing ora ngerti. Seri winates episode winates diwartakake saka sudut pandang revolving, Clickbait minangka thriller taruhan sing nyenengake sing dhuwur sing njlentrehake cara impuls sing paling mbebayani lan ora bisa dikendhaleni ing jaman media sosial, ngungkapake patah tulang sing terus-terusan sing ditemokake ing antarane pribadi virtual lan nyata.

Seri kasebut ditulis / digawe dening Tony Ayres (salah) lan Christian White (Relic) karo Brad Anderson (Sesi 9) ngarahake miturut IMDb.

Teaser menehi kita cukup kanggo nuwuhake rasa napsu apa sing wis ditindakake seri kasebut, lan saiki kita kabeh nyoba! Priksa ing ngisor iki, lan supaya ngerti apa sing sampeyan pikirake ing komentar!

Translate »