Home Warta Hiburan Ngeri TONTON: Cuplikan 'Fear Street Trilogy' saka Netflix Nggawe Teror lan Pusat

TONTON: Cuplikan 'Fear Street Trilogy' saka Netflix Nggawe Teror lan Pusat

by Waylon Yordania
2,012 views
Jalan Wedi

Kita kurang saka sewulan nganti Netflix's Jalan Wedi Trilogy debut, lan platform streaming ngeculake trailer anyar saiki kanggo menehi gambaran luwih jero babagan medeni anyar sing kasedhiya!

Trilogi film bakal diluncurake siji saben minggu wiwit tanggal 2 Juli 2021 lan bakal diwiwiti ing 1994, 1978, lan 1666. Sinopsis kanggo film maos:

Ing taun 1994, klompok remaja nemokake manawa kedadeyan medeni sing wis ngganggu kutha nganti pirang-pirang generasi bisa uga nyambung - lan bisa uga dadi target sabanjure. Adhedhasar seri horor paling laris RL Stine, Fear Street ngetutake ngipi elek liwat sejarah ala Shadyside.

The Jalan Wedi buku wiwit diterbitake ing taun 1989. Minangka gerakan jenius saka bagean saka RL Stine, ngarepake manawa para penonton saya gedhe lan pengin pengin buku sing saya gedhe. Taruhan kasebut luwih dhuwur ing buku kasebut, lan sanajan ana sawetara korban jiwa ing Goosebumps buku, apa sing ditampilake Jalan Wedi luwih kuat.

Seri kasebut wis adol luwih saka 80 yuta kopi ing saindenging jagad iki nganti saiki lan isih ana, kanggo sawetara penggemar horor, sing dadi gerbang mlebu genre kasebut.

Cuplikan anyar mesthi kuat, menehi crita sing bisa ngasilake asil sing medeni banget. Priksa ing ngisor iki, lan menehi ngerti manawa sampeyan bakal nonton Jalan Wedi nalika debut ing Netflix tanggal 9 Juli 2021!

Translate »