Home Warta Hiburan Ngeri Wedi karo Penyihir Deranged ing Trailer kanggo 'Derma Ireng' saka Scott Derrickson

Wedi karo Penyihir Deranged ing Trailer kanggo 'Derma Ireng' saka Scott Derrickson

Joe Hill lan Scott Derrickson

by Trey Hilburn III
3,086 views
Telpon Ireng

Fitur gedhe Blumhouse sabanjure Telpon Ireng adhedhasar crita Joe Hill lan diadaptasi dening C. Robert Cargill lan Scott Derrickson. Fitur medeni sing nggawa kita wedi maneh sing diculik taun 70-an lan 80-an. Teror gedhe sing ujar manawa anak sampeyan bisa uga dijupuk.

Kita cukup Bejo ndeleng Telpon Ireng ing Fantastic Fest lan kita seneng banget. Priksa manawa mriksa review kita. Mesthi wae ana sing bakal uwal saka pamirsa. Medeni lan peteng banget.

Sinopsis resmi kanggo Telpon Ireng kaya ngene:

Finney Shaw, bocah lanang sing isin nanging pinter 13 taun, diculik dening pembunuh sadis lan kepepet ing ruang bawah tanah sing ora ana swara sing njerit ora migunani. Nalika telpon pedhot ing tembok wiwit muni, Finney nemokake manawa dheweke bisa ngrungokake swarane para korban pembunuh sadurunge. Lan dheweke wis mesthi nggawe manawa kedadeyan kasebut ora kedadeyan karo Finney.

Ethan Hawke main pesulap sing kesasar ing van ireng ing mobil iki lan dheweke nggegirisi banget kanggo wong sing ora biasane main jahat. Nyatane kabeh pemeran sing apik tenan iki.

Siap-siyap kanggo Telpon Ireng mlebu ing bioskop tanggal 4 Februari iki.

Translate »