Home Sinar Blu Faktor Menjerit Wes Craven's 'Deadly Friend' Blu-Ray Nduweni Fitur Khusus sing Mengesanake

Faktor Menjerit Wes Craven's 'Deadly Friend' Blu-Ray Nduweni Fitur Khusus sing Mengesanake

Dhaptar Fitur Khusus sing Apik banget

by Trey Hilburn III
548 views
Deadly

Wes Craven Kanca Agawe Mati wis mlebu Shout! Pabrik Blu-Ray wulan Oktober iki. Crita katresnan Wes Craven kaya Ilmu aneh meets Cacah Mall dicampur karo crita katresnan sing ganjil. Iki uga minangka salah sawijining korban bledosan sirah sing paling edan sing wis ditrapake kanggo bioskop. Iku kalebu basket lan Anne Ramsey lan Kristy Swanson.

Sinopsis kanggo sandi Kanca Agawe Mati kaya ngene:

Jenius remaja sing sepi Paul (Matthew Labyorteaux, Barbarians At The Gate), spesialis riset otak, duwe loro kanca sing paling apik: robot sing luar biasa… lan bocah wadon sing apik ing jejere (Kristy Swanson, Buffy The Vampire Slayer). Nalika tragedi diserang kalorone, dheweke nyoba banget nylametake dheweke kanthi nggunakake teknologi ngluwihi wates fana menyang wilayah anyar sing medeni.

Produksi ing Kanca Agawe Mati ana sing rada rame. Wiwitane, ana rencana supaya film luwih fokus karo paraga lan crita katresnan. Nanging, sadurunge film kasebut dirilis, Warner Bros melu lan nuntut luwih akeh tumindak kasar lan kekerasan. Makane kekerasan sing ana ing film kasebut, kalebu ledakan kepala Ramsey rasane rada ora pas. Pancen rada dirilis, nanging bisa nemokake pamirsa, sanajan dudu pamirsa gedhe sing ditemokake.

Deadly

Baris kanggo fitur khusus kaya mengkene:

Pemindaian 2K Anyar saka interpositif

BARU Hey Sam, Nice Shot - wawancara karo aktris Kristy Swanson

BARU Ditulis ing Sang - Wawancara karo panulis skrip Bruce Joel Rubin

Robot BARU, Ramsey lan Revenge - wawancara karo artis efek dandanan khusus Lance Anderson

NEW Samantha's Symphony - wawancara karo komposer Charles Bernstein

Cuplikan Teater (ing basa Inggris, Spanyol lan Jerman)

Spots TV

sampeyan bisa Kepala menyang Shout! Kaca faktor kanggo njaluk pre-order ing.

Translate »