Home Warta Hiburan Ngeri Trailer 'Gone in the Night' Winona Ryder minangka Teka-teki Twisted Tegang

Trailer 'Gone in the Night' Winona Ryder minangka Teka-teki Twisted Tegang

Kita Wis ing Edge

by Trey Hilburn III
3,139 views
Ryder

Iku tansah apik kanggo ndeleng Winona Ryder ing apa wae. Dheweke gaib kanthi cara sing khusus. Mulane ndeleng dheweke pop munggah ing film horor indie dadi nyenengake. Iku pamindhahan anyar kanggo aktris lan kita tresna iku. Ing dheweke paling anyar Ical ing Wengi (sadurunge Sapi) Ryder njupuk nyenyet, lelampahan Hitchcockian sing akeh bakal tetep pirsawan ing pojok kursi karo asil gangguan.

Sinopsis kanggo Ical ing Wengi kaya ngene:

Nalika Kath lan pacare teka ing kabin remot ing redwoods, dheweke nemokake pasangan enom sing misterius wis ana. Nanging nalika dheweke pacar ilang karo wong wadon enom, Kath dadi kepengin banget golek panjelasan.

Ryder

Ical ing Wengi lintang Winona Ryder, Dermot Mulroney, John Gallagher Jr., Owen Teague, lan Brianne Tju.

Sampeyan bisa nonton film kasebut dhewe nalika tekan ing bioskop sing dipilih, kanthi dikarepake lan digital wiwit 15 Juli.