Home Warta Hiburan Ngeri Trailer 'Stranger Things 4' Nggoda Lara Ati

Trailer 'Stranger Things 4' Nggoda Lara Ati

Duh wis

by Trey Hilburn III
4,898 views
iku

Stranger Things 4: Jilid 2 iku uga ing dalan. Ing kasunyatan iku bakal kene Juli 1. Dadi, sing tenan macem. Trailer anyar kanggo final wis teka lan mesthi gedhe lan nyenengake.

Mbok menawa salah sawijining rasa paling gedhe saka kabeh iki yaiku tragedi. Kanthi kabeh sing kedadeyan lan tembung Vecna ​​kebak finalitas, rasane kaya apa wae sing bisa kedadeyan karo geng Hawkins sing disenengi.

iku

Sinopsis kanggo Stranger Stranger 4 kaya ngene:

Wis nem sasi wiwit Peperangan Starcourt, sing nyebabake teror lan karusakan marang Hawkins. Berjuang karo akibate, klompok kanca kita kapisah kanggo pisanan - lan navigasi kerumitan sekolah menengah ora nggawe kabeh luwih gampang. Ing wektu sing paling rawan iki, ancaman adikodrati sing anyar lan nggegirisi muncul, nampilake misteri sing nggegirisi sing, yen ditanggulangi, pungkasane bisa mungkasi medeni Upside Down.

Iki sapa wae sing bisa ngira-ngira kepiye kedadeyan ing tanggal 1 Juli, nanging ngarep-arep supaya bisa slamet kanthi luh lan ati sing utuh. Uga, Eddie Munson shredding ing gitar wis wayahe amba banget kanggo kita.