Home Warta Hiburan Ngeri Adam Savage Nggawe Paket Proton 'Ghostbusters'

Adam Savage Nggawe Paket Proton 'Ghostbusters'

Kita Pengin Salah Salah Iki

by Trey Hilburn III
324 views
galak

Mythbusters 'Adam Savage minangka jenius lan uga penggemar film. Dadi, mesthine dheweke yaiku Ghostbusters fanatik. Ing episode paling anyar sing Diuji, Savage banjur nggawe paket proton kanggo nggawe sisa-sisa Ghostbusters cemburu jagad.

Mesthi wae, kita wis butuh paket sing dibangun dening Savage. Ana akeh paket proton sing bisa dituku lan sampeyan malah bisa nggawe dhewe, nanging sing dibangun dening Savage takon apa sejatine bisa digunakake?

Episode iki saka Diuji diterangake minangka:

Kanggo nunggu Ghostbusters: Akherat, Adam nggawe replika Proton Pack sing diilhami dening film kasebut, lengkap karo lampu interaktif, efek asap, lan greeblies kanggo nggawe versi pribadhi saka prop sing apik. Lan luwih apik maneh, Adam diwenehi akses menyang salah sawijining alat peraga proton pahlawan Proton Pack saka Ghostbusters: Afterlife sing digunakake minangka referensi kanggo rincian lan pagawean pungkasan. Mangkene carane Proton Pack adat Adam metu!

As Ghostbusters: Sawise Bumi pendekatan, antisipasi lan pemasaran tuwuh. Kita mung 1000 persen amarga iki, tegese kita entuk luwih akeh pertunjukan, dolanan lan panganan sampah kanthi merek GB!

Apa pendapat sampeyan babagan build proton Savage. Ayo ngerti ing kaca Facebook lan Twitter.

Translate »