Sambungake karo kita

News

'Crita Ngeri Amerika' Musim 10 Nuduhake Pratelan Lambang Panjang sing Nganggo Monsters

Published

on

Crita Horror Amerika warta musim 10 wiwit panas. Kita mung nuduhake warta sing ditampilake Macaulay Culkin's peran sing ditampilake ing Instagram Ryan Murphy. Saiki, kita bisa ndeleng lengkap babagan makhluk sing duwe untu sing tajem sing kita deleng nggoda ing penggoda kanthi gaya taun iki.

Wong bolo sing gedhe tenan iki dhuwur banget karo jas dawa sing apik kanggo dipasang nganggo untu sing landhep. Makhluk-makhluk vampir sing gundul iki katon akrab banget? Yen sampeyan wis ndeleng Blade 2, sing bisa dadi sebab kenapa wong-wong iki kenal banget.

Vampir ing Blade 2 nuduhake tampilan sing padha banget. Sirah gundul, untune landhep lan jas dawa. Yo wis Mriksa, mriksa lan mriksa. Pitakon gedhe saiki, apa vamp iki?

Latar mburi musim paling anyar ing Crita Horror Amerika yaiku Massachusetts. Apa iki bisa ditembak Ryan Murphy Salem's Lot? Lingkungan lan siluet botak kasebut bisa uga katon cocog karo jagad King. Saiki ana liyane Salem's Lot ing dalan saiki, mula iki bakal dadi wektu sing aneh kanggo njupuk kedadeyan liyane ing jagad kasebut. Nanging, yen sampeyan wis ndeleng AHS, sampeyan wis ngerti yen Murphy melu tema kaya edan. Maksudku, pikirake babagan AHS Asylum. Sing urusan karo pembunuh serial, monster, aneh, duwe biarawati, lan iku mung wiwitan. Dadi, bisa uga vamp iki, yen vamp, bisa uga minangka bagean cilik saka crita sing luwih gedhe.

Ora kaya Murphy mbaleni tema lan Crita Horror Amerika wis tau nggawe vampir ing jaman biyen. Dadi, apa dheweke maneh? Kita ora ngerti, nanging kita bisa ngramalake lan saiki pancen katon kaya ngono.

Apa pendapat sampeyan babagan sing paling anyar Crita Horror Amerika? Mikir iki bisa uga Murphy Salem's Lot? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Crita medeni

Priksa foto saka Dexter's Revival ing kene.

Dexter

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Games

'Mario Kart' Entuk Remake Dystopian Gritty Dibintangi Pedro Pascal

Published

on

Mario

Pedro Pascal lintang saka Suwene saka lagi arep menyang babak sabanjure ing video game dystopia minangka Mario. Bener, sampeyan. Mario Kart njupuk remake sing njupuk menyang dystopia gritty. SNL dadi tuan rumah Pascal ing akhir minggu lan ndeleng sketsa saya apik. Sing paling apik yaiku Mario Kart sketsa… lan sketsa LA Mushmouth.

Sketsa SNL reimagines donya saka Mario Kart minangka donya numpes dening Bowser. Nanging, isih nelpon Mario metu saka pensiun kanggo njupuk Putri Peach mudhun versi agawe saka Rainbow Road. "Ayo."

Kabeh iku gumbyang salah siji saka momen standout teka saka Mario lan Peach arep golek bantuan saka Luigi sing padha kesandhung marang ing Luigi kang Mansion.

Ora arep ngapusi, Aku bakal nonton neraka Absolute metu kabeh iki. Kowe piye? Ayo kita ngerti ing komentar.

Continue Reading

News

Nick Offerman Ngrembug Babagan Favorit Penggemar 3 saka 'The Last of Us'

Published

on

Last

HBO's Suwene saka punika hit utama. Wis nampa musim loro lan buzz saka telung episode pisanan isih dadi tren ing kabeh sosial. Babagan telu Nanging ana wong sing ngomong lan nangis online karo sing paling akeh episode favorit penggemar.

Murray Bartlett lan Nick Offerman mbintangi episode katelu sing kaget banget ora ana hubungane karo clickers utawa mercenaries. Nanging fokus ing hubungan budding antarane loro njaba. Babagan kasebut minangka romansa sing nyenengake antarane karakter Bill lan Frank lan kaslametané gumantung banget.

Sinopsis kanggo Suwene saka kaya ngene:

Joel lan Ellie, pasangan sing ana hubungane karo kekerasan ing jagad iki, kepeksa nandhang kahanan sing kejam lan pembunuh sing kejam nalika ngliwati Amerika sawise wabah.

Suwene saka lagi streaming ing HBO Max karo episode anyar kebangkrutan saben Minggu sore.

Continue Reading

News

'Scream 6' Nampa Wektu Paling Lama saka Seluruh Waralaba

Published

on

Scream 6

Scream 6 lagi ing dalan bali menyang bioskop. Ghostface sing anyar lan luwih ora sabar bakal teka. Trailer pisanan ngumumake pendekatan sing beda banget Sceam lan pembunuhe. Iki kalebu pembunuhan umum sing nampilake Ghostface nggunakake bedhil kanggo ngirim mungsuh. Saiki, ora ana sing aman kapan wae, ing ngendi wae ing New York, sampeyan bisa diserang. Muni kaya NY nyata. Pendekatan kanggo Ghostface ora mung sing wis diganti. Iki Scream uga fitur runtime paling dawa saka sembarang runtime liyane ing franchise.

paling anyar Scream jam ing 2 jam 3 menit dawane. Ora ngalahake runtime liyane kanthi dawa banget, nanging isih bisa dadi entri longes.

Sing tenan ora teka minangka surprise dina. Kayane saben film sing kita deleng ngarahake wektu kerja sing luwih dawa lan luwih suwe. Kabeh saka film James Bond nganti film Batman wis rekor dawa. Aku ngira sing reaksi alam kanggo tetep karo crito sing diijini ing format saka seri TV.

Film iki dibintangi Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Courteney Cox, Dermot Mulroney, Samara Weaving., Tony Revolori, Jack Champion, Liana Liberato, Devyn Nekoda, Josh Segarra, lan Henry Czerny.

Sinopsis kanggo Jerit VI kaya ngene:

Papat slamet saka nyoba pembunuhan Ghostface asli ninggalake Woodsboro kanggo wiwitan sing anyar.

Jerit VI teka ing bioskop wiwit tanggal 10 Maret 2023.

Continue Reading